Проблем с Климатроника. Pls help
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с Климатроника. Pls help
Значи на тоиа моя климатроник му смених филтара. На моменти работи на моменти не. Дайе мога да кажа че почти неработи. Карам на отворени джамци и е много неприятно. btw, като го пусна и нещо почва да .... като да отваря некакви клапи или да се лепат листа по охладителната система. Неискам да пипам че ме нема никакъв. Ако ниакой може и има желание да ми помогне ще съм много благодарен.
Приятелите идват и си отиват, а враговете се натрупват.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Опитай се да опишеш проблема по подробно!
Просто така не работи ... не е описание, какво точно се случва какви са точно звуците, студено ли не духа топло ли не духа ?
Клапите дето ги чуваш си е напълно нормално нещо и не бива да те притеснява.
Просто така не работи ... не е описание, какво точно се случва какви са точно звуците, студено ли не духа топло ли не духа ?
Клапите дето ги чуваш си е напълно нормално нещо и не бива да те притеснява.
May the BMW force be with you!
Този проблем го имам и аз и се опитвам от доста време да разбера от какво се получава. И аз смених филтъра и имам чувството че вентилатора ту работи, ту не. Опитах се да хвана някаква закономерност, но забрави. Интересното, е че и на топло и стодено е все едно и също. Аз карам Е36 - 96 г. Туринг с климатроник. Или има някакъв балъшки проблем или нещо по тоците. Ако може някой да помогне ще съм благодарен.
4 мнения
• Страница 1 от 1