Връзване на халогени?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Връзване на халогени?

Мнение от computechbg » 10 Юли 2008, 14:21

Ако може някои да ме открехне относно това дали може да се вържат фаровете за мъгла към бутончето за задния фар за мъгла тъй като нямам инсталация за предни... и ако някои знае как става това. Мерси предварително...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 10 Юли 2008, 14:24

Купуваш си копче с два бутона,единия е за халогените другия за задните халогени,прокарваш инсталация и това е ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 10 Юли 2008, 14:26

Купи си копчето както казва колегата отгоре и ходи на авто електро да ти прокарат 2 кабела с един бушон и спиш ;)
Изображение
Деба тия дърти кочини!

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 10 Юли 2008, 15:57

Ozir1S написа:Купи си копчето както казва колегата отгоре и ходи на авто електро да ти прокарат 2 кабела с един бушон и спиш ;)
Това е по-добрият вариант.
Иначе може да ги направиш (като мойте) да светят заедно с фаровете, обаче вече 2 пъти ме спират полицай да ми казват да ги изгася :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от computechbg » 11 Юли 2008, 9:34

колеги благодаря за изчерпателните отговори, но все пак някои знае ли дали мога да вържа халогените към бутона за включване на усиления стоп (заден фар за мъгла).... Благодаря

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozir1S » 11 Юли 2008, 9:37

computechbg написа:колеги благодаря за изчерпателните отговори, но все пак някои знае ли дали мога да вържа халогените към бутона за включване на усиления стоп (заден фар за мъгла).... Благодаря

Би трябвало да можеш само където ще можеш да пускаш халогените когато си на фарове, а не на габарити. Предполагам ще трябва и по-як бушон :)
Изображение
Деба тия дърти кочини!

Потребител
Аватар

Мнение от computechbg » 11 Юли 2008, 10:13

мерси ще пробвам

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 11 Юли 2008, 11:42

абе хора,искам да си сложа фарове за мъгла,но нямам копче -имам само копче за стоповете.отпред има капаци на мястото на халогените.дали ще трябва да се прокарват кабели?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 11 Юли 2008, 21:19

абе хора,искам да си сложа фарове за мъгла,но нямам копче -имам само копче за стоповете.отпред има капаци на мястото на халогените.дали ще трябва да се прокарват кабели?

Ами колега ,ако всичко по клолата фабрично е така (конзолката с един бутон и бронята не е сманяна) не би трябвало да имаш окабеляване за "халогени".За по-сигурно провери около фаровете за свободно висящи букси....Ако няма такива ще се наложи да окабеляваш!И не забравяй ,че трябва да сложиш и реле!
.....но все пак някои знае ли дали мога да вържа халогените към бутона за включване на усиления стоп (заден фар за мъгла).... Благодаря ....

Колега ,не прави цигански работи :!: Ако видиш в огледалото някой да кара след теб на дълги докато ти гъзарееш с ''халогените" да знаеш ,че съм аз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Сега сериозно,не е редно да се изпълни по подобен начин инсталацията ,за да се спестят 30лв.(копче+реле+кабели).
Успех на всички :)

Назад към E36