Ламаринен звън ....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
ati написа:Engi написа: че това са не кои да е накладки, а накладките на ръчната спирачка.
Ати, не се чуди, на колите с дискови задни спирачки, вътре в главината си има още един комплект барабанни, които са за ръчната спирачка

Never mistake motion for action...
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Направо са си вътре в главината, мисля, че паметта ми все още не изневерява чак толкова 

Never mistake motion for action...
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Точно така ама на Е30 на Е36 са точно там където казва Лион

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Едвам намерих темата за да Ви напиша какво беше !
Както обикновенно бат Енджи беше прав .. с натягане на ръчната спирачка тропането занчително намаля .. да не кажа че спря на едното колело .. а на другото явно проблема е по сериозен .. защото не спря напълно ! Все пак благодаря на всички за помоща !
Както обикновенно бат Енджи беше прав .. с натягане на ръчната спирачка тропането занчително намаля .. да не кажа че спря на едното колело .. а на другото явно проблема е по сериозен .. защото не спря напълно ! Все пак благодаря на всички за помоща !

R.I.P Landikar
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
rtzankov написа:Едвам намерих темата за да Ви напиша какво беше !
rtzankov, не караш кола от вчера. Като натягаш ръчната доближаваш накладките до диска/барабана, а не ги "правиш да не дрънчат". Така че, сега най-вероятно на едното колело накладките ти трият в диска/барабана /затова не дрънчи/, а на другото са близо до него. Можеш да го пробаш, като рязко набиеш спирачка - едното колело ще блокира преди другото. Не съм разглобявал още дискови задни, но на всичките барабанни, които съм правил /Лада, Москвич, Фиат, Голф, БМВ/ между челюстите и щита има щифтове с пружини, които притискат накладката към щита /за да не дрънчи/. При тебе сигурно точно тая система щифтове-пружини-шайби не е наред.
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Engi написа:аз държа на моето
като Ценко останови проблема да каже ко е
И аз се присъединявам към теб, защото го имах същия проблем. Отпред ако дрънчи е от ламарините които пазят дисковете, но отзад е от накладките на ръчната. Аз ги смених и сега е ок. Иначе наистина е възможно за отзад да бъде и от тези щипки дето са на основните накладки. Дигни леко ръчната и мини така през дупка да видищ дали ще спре - при мен спираше

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2