Какво мислите....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Какво мислите....
Харесал съм баварка за един приятел, но цената ми се вижда малко ниска за това което се предлага, а то е:
Е36 320i
пробег - 200000 от юли 1994 г.,
4 Врати, ABS, Airbag, Автоматик, Автопилот, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатик, Климатроник, Лети джанти, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване
ЦЕНА: 8600 и сигурно ще може да се коментира
Според вас колко е реално цената на такава кола, ако е запазена и "всичко и е наред"? Аз мисля към 10 и затва ме притеснява да не е някой боклук и да се разкарваме напразно щото не е в София.
Е36 320i
пробег - 200000 от юли 1994 г.,
4 Врати, ABS, Airbag, Автоматик, Автопилот, Аларма, Бордови компютър, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатик, Климатроник, Лети джанти, Металик, Серво управление, Стерео уредба, Центр. заключване
ЦЕНА: 8600 и сигурно ще може да се коментира
Според вас колко е реално цената на такава кола, ако е запазена и "всичко и е наред"? Аз мисля към 10 и затва ме притеснява да не е някой боклук и да се разкарваме напразно щото не е в София.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ае то може и 10-12 да дадеш и пак да е боклук ,както и обратното .. трудно е да прецениш една кола по парите които и иска собственика 

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
xterminat0r написа:на тези километри не ми се струват малко парите!
не са го врътнали достатъчно назад - за това са толкова

не гледай километрите ... закарай я в сервиз
или по-добре извикай някой от форума да я погледне

цената е нормална или малко под моите очаквания /може пък да му е омръзнала на човека/
поискай номера на рамата за да видиш дали наистина е 07.94
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
що кат видите кола на малко километри и първата работа е да мислите че е менте?!?
какъв е проблема някой просто да не си е карал колата и да я продава да си купи по-нова/добра, а не че е въртял милиарди километри, връщал километража и т.н.
аз пък първата ми работа е да се обадя и да питам кой я е карал, как, и дали има сервизна книжка с която да удостовери пробега, то се вижда кога е сменяно маслото и ако са скъсани страниците ясно
...
е, книжки рядко се водят де
ма пък кво пречи да се пробва, а не първо с лошо
какъв е проблема някой просто да не си е карал колата и да я продава да си купи по-нова/добра, а не че е въртял милиарди километри, връщал километража и т.н.
аз пък първата ми работа е да се обадя и да питам кой я е карал, как, и дали има сервизна книжка с която да удостовери пробега, то се вижда кога е сменяно маслото и ако са скъсани страниците ясно

е, книжки рядко се водят де

cokey написа:що кат видите кола на малко километри и първата работа е да мислите че е менте?!?
аз пък първата ми работа е да се обадя и да питам кой я е карал, как, и дали има сервизна книжка с която да удостовери пробега, то се вижда кога е сменяно маслото и ако са скъсани страниците ясно...
е, книжки рядко се водят де![]()
ХМ ДАаааааааа.ОК.Кажи какви книжки искаш.На която и да е марка и модел.Даже са и състарени.

10 мнения
• Страница 1 от 1