Прекъсва тая....
Модератор: Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
Прекъсва тая....
Здравейте!
Значи започна да прекъсва както карам. Това става на ниските обороти като сменям предавките от 1 на 2 и от 2 на 3 между 2000-3000 оборота клоата изведнъж за секунда изгубва тоците и после пак продължава да работи. Представете си как прелашква
Загуби и мощност , като и подам газ първо се замисля и след това бавно започва да набира. Нещо и става-помагайте
Това започна да става след като и смених гарнитурата на главата и започна да работи на 6 цилиндъра
Значи започна да прекъсва както карам. Това става на ниските обороти като сменям предавките от 1 на 2 и от 2 на 3 между 2000-3000 оборота клоата изведнъж за секунда изгубва тоците и после пак продължава да работи. Представете си как прелашква

Загуби и мощност , като и подам газ първо се замисля и след това бавно започва да набира. Нещо и става-помагайте

Това започна да става след като и смених гарнитурата на главата и започна да работи на 6 цилиндъра

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Подобен проблем но не след ремонт ...
От както съм я купил (520i24V) преди 2-3 години при мен се наблюдава следния ефект/дефект не съм много сигурен: Караш час , два на пълна газ междуградско и като влезеш в някой град , нали има ограничения там 40 , 60 , кръстовища и като намалиш и минеш на 3-та или още по надолу до 2-ра и се опиташ да дадеш леко газ да поеме и като почне да "подскача" да "кашля", все едно да тупнеш някой докато си пие бирата
. Трябва да изключиш от скорост , да поизфорсираш леко (като че ли сега я запалваш) и след това няма проблеми и така до следващия град, но не винаги. За съжаление го прави само след дълга 1-2 часова яка "езда" и не мога да правя много много опити. От няколко сервизни техника чувам за подобен вроден проблем при Е34 , някой наблюдавал ли е нещо такова. Дали не е от бърза смяна на режима на каране спортен/градско и ECU-то да превкючва бавно между тях ? може би нов firmware за ECU ? Идеи, наблюдения ?

/usr/src/ Luke...
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
dizelboy написа:свешти кабели и реглаш на дебитомера при мен от това беше,и смиана на въздусен филтар
Смених свещи и филтри. Как се регулира дебитомера ? Препоръчай ми фирма за кабели , защото на бош са 340 лв.
10х
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ми тирсиш си бреми кабели за боша иако те пържат максимум 230 лв аз бремите си го зех за 190 лв комплект и сам адски доволен ,за реглажа на дебитомера хмммммммм тук знам каде го правиат но за при теб незнам търсиш сервеиз които се занимава с такива работи нее кои знае какво но си триабва 4овек които да му разбира питаи там кадето си правиш диагностика на двигатела те неможе данезнаиат как се регулира

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам едни работили около 3 месеца от старата ми кола.имат си и кутийката дори.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
Явор написа:имам едни работили около 3 месеца от старата ми кола.имат си и кутийката дори.
Ако е тях ще ти се обадя
Пусни една цена за всеки случай
- pe6o666
- Потребител
-
- Кара: Mercedes
братлета и моята има такава болка
казаха ми 4е е от катализатора
махнах го и се пооправи ама не изцяло
казват 4е мотора е перфектен а не върви
сума пари дадах за присадки
ужас
казват 4е мотора е перфектен а не върви

ужас
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
pe6o666 написа:братлета и моята има такава болка
казват 4е мотора е перфектен а не върви![]()
ужас
кабели свещи дебитомер ,и диагностика

- Pernik-MAN
- BMW Defender
-
Прекъсва
Моята 520 м50 има по странен проблем. Значи оняден си се дърпам с едно
НDi на пежо и като почна да обеднява, та да видиш едвам не ме би.
Ама най лошото е ,че все още обеднява и киха особенно при ниски обороти. Ходих на диагностика и ми казаха дебитомер ама след смяната
нищо не се промени
. Ако някой може да ми помогне, ще е добре, нямам идея от какво може да е . П.С. налягането е добро филтрите и свещите и лулите са нови но никакав резултат ????? 
НDi на пежо и като почна да обеднява, та да видиш едвам не ме би.
Ама най лошото е ,че все още обеднява и киха особенно при ниски обороти. Ходих на диагностика и ми казаха дебитомер ама след смяната
нищо не се промени

Мразим ГОЛФ, ОПЕЛ и не на последно място МаГаРцЕдЕс.

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Скъсан (незатегнат) маркуч по смукателния тракт след дебитомера?
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Тогава при внезапно подаване на газ колата за момент забива моцуната и в следващия момент тръгва ...
Георги Пенчев
Георги Пенчев
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Регулатор на налягането на горивото? Или ключа за положението на дроселовата клапа?
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

- Pernik-MAN
- BMW Defender
-
А.а.а.а.ааааааа
Проверих маркуча и е ОК, Ключа на дросела съшо оказва влияние когато е Вкл. или не. Регулатора за налягане ще проверявам сега застото чак сега си направих манометър с щуцери от двете страни. До колкото знам трябва да е 3.0 бара при загасен мотор и тест на помпата. ( Нали ?)
П.С. Дано да е от това че вече нямам идеи.....
П.С. Дано да е от това че вече нямам идеи.....

- Pernik-MAN
- BMW Defender
-
Проверих и налягането и то е ОК. Еееее вече наистина незнам от какво може да е
ще пробвам да подменям бубина по бубина па дано налучкам проблема наи-после. 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2