Вентилатора на парното -повредата отстранена
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Вентилатора на парното -повредата отстранена
Колеги, имам следният проблем . До вчера всичко си работеше оки и вчера пускам климатика , започва да ми изстудява вътре и в един момент както си работеше и изведнъж спря ! Аз в началото си помислих ,че е стигнал 16 градуса на колкото го бях направил да ама после го пробвах пак и въобще не тръгва -даже и като ги врътна врътките на топло пак не се чува да духа вентилатора топло . Иначе чувам как копресора включва, отпред перката пред радиатора на климатика също се включва ,чуват се клапите как се местят от топло на студено и обратно като мърдам градусите ,но вентилатора който е отпред под таблото - не включва... Някакви предположения ? Сменян е преди седмица - Явор ми го смени ,защото на моя се бяха разбили втулките и тракаше много .....
Искам да попитам някой да ме насочи към сервиз в Бургас ,където да ми решат проблема ,че сега съм тук ...... Няма как да отида до София -доста км са !
Искам да попитам някой да ме насочи към сервиз в Бургас ,където да ми решат проблема ,че сега съм тук ...... Няма как да отида до София -доста км са !
Последна промяна Vasko на 15 Апр 2008, 21:54, променена общо 1 път
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- Vasko
- ентусиаст
-
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
вече си видял как се махат корите, сега остава да намериш конектора отгоре на вентилатора
виж там какво как и как ще заработи си споделяй дори да нямаш въпроси
виж там какво как и как ще заработи си споделяй дори да нямаш въпроси

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Vasko
- ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:е кажи за какво става дума тогава?
Здравейте колеги , специални благодарности на Явор, който ме свърза с колегата от Бургас -ИГОР, което работи на 5-ти км в сервиза в Бургас . Игор ми обърна специално внимание -свали жабката, после и извади 'меч-а' .Оказа се лоша спойка на блока за управление - т.е. на 'меча' .Припои ми всички спойки там и вече отново си имам климатик и се кефя. И всичко това абсолютно безплатно ,а колко време си загуби момчето с мен . Още веднъж изказвам благодарностите си към Игор .Това момче ми върна вярата в истинските хора и доказа независимо от кой град сме -дори и на другият край на България ,щом сме под синьо-бялата емблема и в сърцата си носим любовта към нашите автомобили , всички си помагаме ....
Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ !
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Така, подмятания от олигофрени и хора ,които нямат елементарно уважение първо към своята личност нямат почва в този форум
Ако има някой нещо проблем да ходи и да си вземе нужното за физическото и душевно спокойствие, тук не е мястото
Георги Пенчев

Ако има някой нещо проблем да ходи и да си вземе нужното за физическото и душевно спокойствие, тук не е мястото

Георги Пенчев
11 мнения
• Страница 1 от 1