их525 проблемът е решен в дару-кар за скромната сума от 50л
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
их525 проблемът е решен в дару-кар за скромната сума от 50л
ходете в дару кар там си разбират от бмв-та
BMW NA4IN NA JIVOT zarazen sum s nego
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Re: их525 проблемът е решен в дару-кар за скромната сума от
bobanov написа:ходете в дару кар там си разбират от бмв-та
Кажи поне кво му беше де

- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
Не думай

R6 - Was sonst?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, представиси ,че това е подфорум "Страхотни истории"

Опиши всичко подробно какво се случи ,защото мойта кола е била там и само от смяна на тампони заден мост съм останал доволен,не за друго а защото имат нужната скоба - заводски инструмент

Разкажи ни на дълго и широко

Георги Пенчев
Един глас и от мен за Дару кар, за сметка на Камората.
Оправиха проблем, който Камор два пъти не успяват!!!
Ма те германците ми писаха да попълвам едни анкети

Penchev написа:bobanov написа:ходете в дару кар там си разбират от бмв-та
Разкажи ни на дълго и широко![]()
Георги Пенчев
Шшшт, веее

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Понеже първия и предходния пост (сорка rado_rf имах предвид поста преди твоя) нямат абсолютно никакъв смисъл. Мисля, че е време да изтриете темата. Или ще кажеш какъв е бил проблема или за боклука да ходи.
Първото изказване ми прилича все едно някой дето изобщо не е наясно с колата си и е утишъл в Камор с проблем и после в Дару.Там са му решили проблема (а в Камор не). Накарая е минал през Екото в четвъртък вечер, отворил е външната врата и извиква:
"В Дару ми оправиха колата, ходете там!"
Намирисва ми на реклама
Ама като са почнали изказванията чекай и аз да кажа:
Мен ме кефят Saso, _65536_kb_sec_, Zvetiko, dinozab, Penchev, bat Jeko и всички останали запалени маняци на е34 които са ми помагали с мнения или с нещо друго.

Първото изказване ми прилича все едно някой дето изобщо не е наясно с колата си и е утишъл в Камор с проблем и после в Дару.Там са му решили проблема (а в Камор не). Накарая е минал през Екото в четвъртък вечер, отворил е външната врата и извиква:
"В Дару ми оправиха колата, ходете там!"
Намирисва ми на реклама

Ама като са почнали изказванията чекай и аз да кажа:
Мен ме кефят Saso, _65536_kb_sec_, Zvetiko, dinozab, Penchev, bat Jeko и всички останали запалени маняци на е34 които са ми помагали с мнения или с нещо друго.

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

иначе то их-а е няква страшна технология подарена ни(на човечеството)от извънземна ръка и само в дару-то имат лиценза да я ремонтират
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
pavlin_e30 написа::clap:
иначе то их-а е няква страшна технология подарена ни(на човечеството)от извънземна ръка и само в дару-то имат лиценза да я ремонтират
Явно е така

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Penchev
- Сватбаря
-
V8 написа:bobanov написа:ходете в дару кар там си разбират от бмв-та
Така и така темата ще отиде в боклука скоро (утре,ако колегата пуснал темата не каже всичко) - искам да попитам V8 - колега, това в личната галерия ,снимка на салона на твоята кола ли е

Георги Пенчев
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
Мамка му няма такава кола. Ако наистина има такова чудо V8 и го търкаля из нашите улици моля да се представи на Еко. И ми драснете 1 ЛС като ще идва да съм там да не пропусна дивенето, ах-кането, пъшкането и накрая еакулирането (естествено далеч от автомобила). Човече направо ме полазиха тръпки като видях този салон.
Пенчев пожелавам ти 1 такова за дълъг път ама на задната седалка да се друскаш по наще пътища.
П.С. Аве а къде седи мацката дето ти прави свирки???? Там из под седалката ли излиза (до шофьора седалката имам предвид)

Пенчев пожелавам ти 1 такова за дълъг път ама на задната седалка да се друскаш по наще пътища.

П.С. Аве а къде седи мацката дето ти прави свирки???? Там из под седалката ли излиза (до шофьора седалката имам предвид)

- Penchev
- Сватбаря
-
За това изпълнение мога да пиша много.Автомобилите в хайлайн едишън-а са оборудвани с два телефона,факс,4 кръгов климатроник,електрически корекции на 4-те седалки (автомобила се води 3+1) ,подгряване на 4-те седалки,задна ел.щора, хладилник, контрол на стерео уредбата отзад, двупластово остъкляване ,което може да се затъмнява отзад с бутон и газ между стъклата и отделно щори на задните кори. сядал съм един път за малко в такъв автомобил преди доста време и трябва да ви кажа ,е за мен това е върха на любовта на инжинерите на БМВ към марката за която са работели така всеотдайно
Тази кола е сипала с такава сила с големия черпак дори на новия тогава W140 S600L макар и следваща генерация ,че просто шамара е бил потресаващо плющящ
един ден ако мога да имам няколко коли ще са една такава,едно комби Е34 ///М5 и една Е30 ///М3 Ево3
Това е златната генерация БМВ
Георги Пенчев

Това е златната генерация БМВ

Георги Пенчев
Penchev написа:V8 написа:bobanov написа:ходете в дару кар там си разбират от бмв-та
Така и така темата ще отиде в боклука скоро (утре,ако колегата пуснал темата не каже всичко) - искам да попитам V8 - колега, това в личната галерия ,снимка на салона на твоята кола ли е![]()
![]()
![]()
Защото ако е да те каня когато можеш да дойдеш на редовната сбирка на ЕКО в Четвъртък от 21.00 часа - този култов автомобил ми е най-голямата слабост
Е32 750 iL Highline
![]()
![]()
За тези автомобили времето е спряло
![]()
Георги Пенчев
Колеги,
Ето проблемите на автора: http://bmwpower-bg.net/forums/search.ph ... or=bobanov
Съгласен съм че авторът не е дал информация тук, но след 3-месечни напъни да отстранят повреди по моят автомобил, Камор ми заявиха че е много стар и нямат опитен персонал за него. След 1 час в Дару кар - проблемът беше отстранен и PDC то работи отпрд и отзад. Приемчикът също ми отдели нужното внимание. Та не се сдържах

Отсега нататък ще забравя Камората.
За съжаление не е това интериора отзад. Моята не е L-версията. При мен си е обикновена кожа и няма толкова място.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Тая тема ми звучи като "Колеги, купувайте си само тъмно сини БМВ-та". Ако сте погледнали линка, даден от V8 за останалите теми на автора, ще видите, че те са от сорта: "Сини БМВ-та" и "БМВ - тъмно синьо", но може да бъде и тайно послание към някой, не се знае.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2