Одраскани джанти, помагайте!?!?
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Одраскани джанти, помагайте!?!?
В съботата ми се наложи да прибегна до услугите на гумаджии и лошите ми притеснения се оказаха истина
Едната ми джанта OZ беше грозно надраскана и праховото покритие олюпено
освен че ще ги тупам като брашнени чували докато пускат брашно, трябва да залича следите до събора!Моля кажете ми как да възстановя предишния вид, изцяло ли да ги боядисвам прахово или има начин частично да се възстановят?

Едната ми джанта OZ беше грозно надраскана и праховото покритие олюпено

May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
ще пробвам да намеря, но ми казваха че със спрей щяло много бързо да падне !?zmej написа:Wurth
May the BMW force be with you!
Одраскани джанти
Здравей,
И аз преди време се питах къде оправят това. Фирмата се казва кардин и се занимават изклучително с поправки на малки външни и вътрешни щети т.нар дебослаж. Като дупки от цигари или спукани от слънцето табла, отъркани в бордюр алуминиеви джанти, драскотини и т.н. Адреса е жк. Бели Брези ул.Смърч 33 ап.3 (това е офиса). Телефон за контакт 958 0246 или 0888205773 Емил Трухчев.
И аз преди време се питах къде оправят това. Фирмата се казва кардин и се занимават изклучително с поправки на малки външни и вътрешни щети т.нар дебослаж. Като дупки от цигари или спукани от слънцето табла, отъркани в бордюр алуминиеви джанти, драскотини и т.н. Адреса е жк. Бели Брези ул.Смърч 33 ап.3 (това е офиса). Телефон за контакт 958 0246 или 0888205773 Емил Трухчев.
4 мнения
• Страница 1 от 1