Е34 TDS - обтегач на веригата
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Е34 TDS - обтегач на веригата
Аре колеги ... сега съм пулноправен член и на БМВ клуба
значи купихме си Е34 TDS Touring, но тъй като не давахме много пари за нея ни я продадоха с един проблем
При празен ход се чува от посока веригата от време на време тракане. Ходих в един сервиз пълен със сърби и ми казаха, че обтегача иска да си ходи и требва нов. Кажете ми ако си го купя, мога ли сам да си го сменя?
Значи питам ви щото аз имам и ауди
и там работата може да започне само след като се свалят куп други работи: радиатор, броня и т.н.
Ако има лесен начин ще съм ви благодарен да пишете ...
между другото ето го и него:

значи купихме си Е34 TDS Touring, но тъй като не давахме много пари за нея ни я продадоха с един проблем

При празен ход се чува от посока веригата от време на време тракане. Ходих в един сервиз пълен със сърби и ми казаха, че обтегача иска да си ходи и требва нов. Кажете ми ако си го купя, мога ли сам да си го сменя?
Значи питам ви щото аз имам и ауди

Ако има лесен начин ще съм ви благодарен да пишете ...
между другото ето го и него:

- Chakal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: W220
- Мечтае да кара: не мечтае, кара я.
- Детайли за колата: мазен курбан
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
пичове, гледам, че не ми отговаряте за веригата ами чакай да ви питам друго нещо....
значи днес забелязах, че ел. огледалата не работят .... отварям онова чудо с бушончетата и гледам номер 12 дало фира
смених го и хоп - пак не бачкат .... поглеждам пак новото бушонче - изгоряло
значи тука дава някъде на късо ... ако някой е имал същия проблем с огледалата нека сподели къде да търса повредата ... примерно дали е по лесно да се разглоби огледалото и там да се види ... или по-лесно да се разглоби шофиорската врата и да се види ключа да не е повреден ...
айде дайте съвет де ... иначе съм приятно изненадан от колата
днеска я покарах с 205 км/ч ... повъртях малко гуми на един чакъл
да ви питам пак: значи ли това, че няма шпер диференциал? щото иначе как ще върти гуми !?!?
пък ако пак нищо не казвате ще се наказваме :mha: примерно с една Е39 Touring дето ми е взела погледа
значи днес забелязах, че ел. огледалата не работят .... отварям онова чудо с бушончетата и гледам номер 12 дало фира

значи тука дава някъде на късо ... ако някой е имал същия проблем с огледалата нека сподели къде да търса повредата ... примерно дали е по лесно да се разглоби огледалото и там да се види ... или по-лесно да се разглоби шофиорската врата и да се види ключа да не е повреден ...
айде дайте съвет де ... иначе съм приятно изненадан от колата

пък ако пак нищо не казвате ще се наказваме :mha: примерно с една Е39 Touring дето ми е взела погледа

Mara brat da ti e 4estita BEGA4KATA za radiatora nemoq da ti pomogna i za ogledalata
za6to ne se obarne6 kam otoriziran serviz ili po to4na na BOSH ili dr......a za diferencqla go ima tva ne6to 6tot i moita go ima ama ako si zabelqzal nemoi da vratne6 s malko gaz i ako varti vartqt i dvete gumi.....are Ti JIV,Tq ZDRAVA i da q kara6 s kef 

BMW Мноооо Яки.............
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
CheGevara написа:или по-лесно да се разглоби шофиорската врата и да се види ключа да не е повреден ...
Не е нужно да разглобяваш цялата врата, можеш да извадиш само ключа! Аз съм го имал същия проблем и се оказа всичко, че е било от ключа...

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
E34 520i написа:Mara brat da ti e 4estita BEGA4KATA za radiatora nemoq da ti pomogna i za ogledalata![]()
za6to ne se obarne6 kam otoriziran serviz ili po to4na na BOSH ili dr......a za diferencqla go ima tva ne6to 6tot i moita go ima ama ako si zabelqzal nemoi da vratne6 s malko gaz i ako varti vartqt i dvete gumi.....are Ti JIV,Tq ZDRAVA i da q kara6 s kef
ако отида на сервиz zнам Че Ще я гледат гледат и Ще кажат "требва да и проверим електриката" и Ще ми вzемат повеЧе пари отколкото колата струва ...
Относно съвета на guzzzar:
как се маха това клуЧе ? Просто напъвам с отверката ли?
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
CheGevara написа:Относно съвета на gаzzzar:
как се маха това клуЧе ? Просто напъвам с отверката ли?
Да то е на щипки от двете страни...е внимавай все пак да не го потрошиш! След това ако ти се наложи да отваряш копчето бъди много внимателен да не се разхвърчат съчмите отвътре

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
Значи следното:
Откачих управлението на огледалото и нали съм си умен опитах да видя дали ще изгори бушончето ако сложа ново .... и то взе, че изгоря! От тука следва, че проблемчето е някъде другадеееее ....
нали жена ми е добричка и не ме оставя да ходя никъде сам
случайно забеляза, че светлините за задна скорост са пресветнали ... поглеждам аз и установявам, че те са вързани (заедно с тези за мъгла) на същото бушончееее ... ибочвам аз задната врата и слагам поредното бушонче. Почвам да слагам крушка след крушка докато на едната от тях бушончето изгоря!!!
смачках я зверски с крак и проблема се оказа решен !!!
благодаря на GAZZZAR за съвета
кат се видим някога ми напомни да те
и каквото сабя покаже
брат така си е ... вече се замислям да права "сервиз" ... само ще свалям и слагам гуми :mha: :mha: вчера платих по 15 EUR на гума на същите сърби дето се смятат за ефтини!
Откачих управлението на огледалото и нали съм си умен опитах да видя дали ще изгори бушончето ако сложа ново .... и то взе, че изгоря! От тука следва, че проблемчето е някъде другадеееее ....
нали жена ми е добричка и не ме оставя да ходя никъде сам

смачках я зверски с крак и проблема се оказа решен !!!
благодаря на GAZZZAR за съвета

кат се видим някога ми напомни да те

E34 520i написа:Брат верно че ша ти одерат кожата ама нали знеш кат не разбираме......:tong: :<:
брат така си е ... вече се замислям да права "сервиз" ... само ще свалям и слагам гуми :mha: :mha: вчера платих по 15 EUR на гума на същите сърби дето се смятат за ефтини!

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
E34 520i написа:Брат направо си е е......ло майката.Всичко е за пари па кат искаш да се ортачим ти ша сменяш гуми аз амортисиьори![]()
щот в плевен ми искаха 300лв за единия и аз си ги сминих сам
:uzi: ю :uzi: :<:
ти от плевен ли си? zначи може лятото да се видим като си дойда

525 tds
stra6na si e koli4kata brat ama mnogo gi kradat az imam su6tata ama avtomatik i predi mesec se opitaha da q zadignat ama ne uspqha a SHPER ima 100 procenta.da ti e jiva i zdrava
15 мнения
• Страница 1 от 1