проблем с главата
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с главата
спука ми се главата на bmw-то моторат ми е m20b25 номерат на главата ми е 1705885 намерих си глава която на прав поглед е са6тата гарнитурата пасва идеално всички отвори отговарят .единствената разлика която видях аз е че отворите на алуминиевите колектори на ингекцията на моята глава (1705885) са малко по големи от тази която намерих(1264200) незнам дали да я взема и дали ще има някакав проблем ако я монтирам на колата незнам дали ваобще ще стане моля ако някои знае нещо по вапроса нека пише ще сам ви благодарен ако ми помогнете с малко инфо. 

сън не спиш гуми да вартиш.....
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: проблем с главата
май новата е от М20 В20 да ти кажа-мисля че можиш да я сложиш ама все пак по добре подготвени технически от мен колеги се изкажатlacho666 написа:спука ми се главата на bmw-то моторат ми е m20b25 номерат на главата ми е 1705885 намерих си глава която на прав поглед е са6тата гарнитурата пасва идеално всички отвори отговарят .единствената разлика която видях аз е че отворите на алуминиевите колектори на ингекцията на моята глава (1705885) са малко по големи от тази която намерих(1264200) незнам дали да я взема и дали ще има някакав проблем ако я монтирам на колата незнам дали ваобще ще стане моля ако някои знае нещо по вапроса нека пише ще сам ви благодарен ако ми помогнете с малко инфо.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Re: проблем с главата
lacho666 написа:спука ми се главата на bmw-то моторат ми е m20b25 номерат на главата ми е 1705885 намерих си глава която на прав поглед е са6тата гарнитурата пасва идеално всички отвори отговарят .единствената разлика която видях аз е че отворите на алуминиевите колектори на ингекцията на моята глава (1705885) са малко по големи от тази която намерих(1264200) незнам дали да я взема и дали ще има някакав проблем ако я монтирам на колата незнам дали ваобще ще стане моля ако някои знае нещо по вапроса нека пише ще сам ви благодарен ако ми помогнете с малко инфо.
да не е от някои ЕТА мотор
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Брат, внимавай много да не прецакаш нещо!!!
Те и кренвиршите на пръв поглед са еднакви обаче пропорцията на фъшкиите дето ги слагат вътре е различна!!!
Не съм запознат, но заради тези отвори няма ли да имаш после проблем като правиш порцията - 14.7:1
Те и кренвиршите на пръв поглед са еднакви обаче пропорцията на фъшкиите дето ги слагат вътре е различна!!!
Не съм запознат, но заради тези отвори няма ли да имаш после проблем като правиш порцията - 14.7:1

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
един тарикат от димитровград беше сложил на М20Б25 глава от Б20 и разправяше на лапетиите че колата му видиш ли станала 2.3
ама иначе си вървеше

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
t_andonov написа:един тарикат от димитровград беше сложил на М20Б25 глава от Б20 и разправяше на лапетиите че колата му видиш ли станала 2.3ама иначе си вървеше
значи от 2.5 станала 2.3....така ли
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
pavlin_e30 написа:t_andonov написа:един тарикат от димитровград беше сложил на М20Б25 глава от Б20 и разправяше на лапетиите че колата му видиш ли станала 2.3ама иначе си вървеше
значи от 2.5 станала 2.3....така ли
според собственика така е станало
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
Е тва е наи доброто решение другото е бошлав работа поздравления колега и бърз и качествен ремонтlacho666 написа:намерих си глава точно каквато ми трябва

11 мнения
• Страница 1 от 1