Проблем с уреда за отчитането на бензина в резервоара !!!!!!
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Проблем с уреда за отчитането на бензина в резервоара !!!!!!
Здравейте колеги !!!
От както смених маслото на моята машина и ми нулраха инспекшъна бензиномера не ми отчита нищо! Напълних нняколко пъти вече почти до горе резервоара но уви стрелката на уреда си стои на минимума и лампата за резерва свети. Възможно ли е този разбирач "маслара" като е нулирал... да ми е бъгнал нещо???
ПОМАГАЙТЕ
моля ви че не е хубава тази работа
От както смених маслото на моята машина и ми нулраха инспекшъна бензиномера не ми отчита нищо! Напълних нняколко пъти вече почти до горе резервоара но уви стрелката на уреда си стои на минимума и лампата за резерва свети. Възможно ли е този разбирач "маслара" като е нулирал... да ми е бъгнал нещо???

- TazzMann
- младши ентусиаст
-
Кофтито е че се случи веднага след смяната на маслото!!! А няк'ви идеи как се лекува този проблем ???
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
TazzMann написа:Кофтито е че се случи веднага след смяната на маслото!!! А няк'ви идеи как се лекува този проблем ???
Колега ,почни с най-простото-напръскай с нещо буксата,която излиза от помпата в багажника,след това буксата на таблото,ако продължава да не работи изваждаш от резервоара нивомера и го почистваш и преглеждаш някоя от жиците му да не е скъсана.Според мен вероятността нулирането на маслото да е свързано с отчитането на нивото на горивото е нулева.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
///peter написа:Имам целия нивомер

Престани да слагаш адаша на аватара си, че се опикавам от смях и немога да ти чета постовете

Какво стана с него М20?
6 мнения
• Страница 1 от 1