Вибрации при различни скорости
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Вибрации при различни скорости
Здравейте колеги,
Миналия уикенд имах възможност за първи път да покарам извънградско. И преди усещах някакви вибрации при скорост 70-80 км/ч, като си мислех, че това е от небалансирани гуми, но това което ме шашна е, че се появиха и при скорост 140-150 км/ч. При спирачки няма вибрации на волана, балансирах наново четирите гуми, но без резултат за гореспоменатия проблем. Струва ми се, че източника на вибрациите идва от към скоростна кутия или двигател... Имал ли е някои подобен проблем? Дайте съвет!
Миналия уикенд имах възможност за първи път да покарам извънградско. И преди усещах някакви вибрации при скорост 70-80 км/ч, като си мислех, че това е от небалансирани гуми, но това което ме шашна е, че се появиха и при скорост 140-150 км/ч. При спирачки няма вибрации на волана, балансирах наново четирите гуми, но без резултат за гореспоменатия проблем. Струва ми се, че източника на вибрациите идва от към скоростна кутия или двигател... Имал ли е някои подобен проблем? Дайте съвет!
Niky Georgiev
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Аз го имам също, но само на около 70-80-90 не точно, на 150 нямам и мислех че е от гумите, не съм ги балансирал аз досега, но като чета твоя пост може и да е от скоростната кутия защото има едни други вибрации виж това http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=7842
Така че може да се окаже като при тебе
Така че може да се окаже като при тебе

May the BMW force be with you!
- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
При мен също има вибрации. Един път са се появявали на 60-70-80, но на няколко пъти вече изскачат на около 150-170 волана започва да тресе. Не излизат на прави участъци, само в завой и единият път като настъпах и минах над 170 спряха!?!?! Кажете верно от какво може да е? Не са гумите, защото скоро Данини ги проверява и бяха бетон.
Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Кутията е автоматична, не съм я виждал дори, на ръчните знам къде са тампоните и как се усеща... иамл съм такъв проблем преди години със старото BMW, тук обаче е малко по-различно, чудя се дали може да е от тампона между кардана и кутията.
И без това ще я карам на сервиз утре, ще накарам да погледнат за тампоните на скоростната кутия и изобщо за проблеми отдолу.
И без това ще я карам на сервиз утре, ще накарам да погледнат за тампоните на скоростната кутия и изобщо за проблеми отдолу.

Niky Georgiev
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Кажете и на меееееен
макар че аз съм на работа и няма да мога да дойда, но поне ще мина в събота ако работят 

May the BMW force be with you!
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Записал съм си час за сервиза на Дунев - срещу ЦСКА (Искърско Шосе), макар, че някой тук беше посъветвал да не се ходи там. Наистина ми е удобно като положение, а и предложиха пълна диагностика на компютъра и двигателя, почистване на дюзи (ако е нужно) и т.н. Цените ми се виждат добри - диагностиката - 20 лв, ако е нужно дюзите да се почистват +10 лв и т.н.
Ако Ви интересуват телефони, ще мога да ги драсна след 2-3 часа (визитката не е у мен)
Ако Ви интересуват телефони, ще мога да ги драсна след 2-3 часа (визитката не е у мен)
Niky Georgiev
- Niky Georgiev
- младши ентусиаст
-
Утре - четвъртък в 14 часа ще съм там. Карам BMW 525 '91 с регистрационен номер С 9220 НХ, черен металик, кожа, лети джанти...
Niky Georgiev
- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Ники аз се казвам Стефан и съм с 316и е36 бордо металик с номер С 3662. Ще дойда и аз 

Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2