знам 4ее банално о нима на4ин

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

знам 4ее банално о нима на4ин

Мнение от dizelboy » 12 Апр 2004, 0:26

знам 4е ве4е ви досаждам смоите проблеми но замен са много по голиами, проблемамие 4е като завуртам врутките за превклу4ване от топло на студено несе затвариат вси4ки клапи на топлото и от една страна духа топло от друга студено вуобсте голиам 4удесиа молбатамие даите савет каде да утида и вуобсте никои занимавалисе стези проблеми 4е става топло ве4е и немога дасе порадвам на климатика макар 4е тои е за пулнене , и за теиа климатици имали ниакаква специална подръжка ????? имам една дебела книга за моито бмв но нисто не писе за тиа работи
ИзображениеИзображение
Изображение

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 12 Апр 2004, 7:59

Tова е от клапните, които затварят охлаждащата течност. Те са два и примерно единия е зацпил в позиция отворен и течността като мине през него духа топло в колата в тази част на БМВ-то, за която отговаря клапана (лява, дяасна)! Тук има доста писано по твоя проблем, а и ако използваш функцията "Търсене" ще намериш още...!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=6818

ПС: Моля, те пиши по-разбираемо, твоите постове наистина ме затормозяват като ги чета :wink: :!:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 12 Апр 2004, 10:43

ок минавам на лс заданесе излагам пове4е
ИзображениеИзображение
Изображение

Назад към E34