Седалка с подгряване
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Седалка с подгряване
здр. нямам бмв но пиша тук защото днес реших да си сменям седалката на реното, взех си от една морга такава на бмв 5 - 94 г., та отдолу видях че има букси за подгряване и ме интересува някой знае ли дали може да я модефицирам към моята кола, всяко мнение и съвет ще ми бъдат в полза, на някой ел. схема с обяснение ще съм още по благодарен. мерси предварително !
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
иди при ел техник --няма начин да не стане -- мисля че и трябва само захранване --- в най лошия случай ще грее без да изключва--
Re: Седалка с подгряване
Andreyy написа:здр. нямам бмв но пиша тук защото днес реших да си сменям седалката на реното, взех си от една морга такава на бмв 5 - 94 г., та отдолу видях че има букси за подгряване и ме интересува някой знае ли дали може да я модефицирам към моята кола, всяко мнение и съвет ще ми бъдат в полза, на някой ел. схема с обяснение ще съм още по благодарен. мерси предварително !
Приятелю,поел си по правилният път -първо седалка,

Азз хубаво сам поел по правилният път ама още несам го извървял
Ще гледам за баварка ама по нататък ... за сега само седалка, надявам се до няколко дни и с подгряване! А на вашите коли има ли някаде по тъблото копчета за седалката ? Ако няма то колегата klintan66 би трябвали да е прав че трябва само захранване, но защо има цели 6 кабела

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
копчетата са на самата седалка...в случая за подгрева(от страната на скоростния лост е)
а снопък кабели е под мокета под самата седалка(ако е бмв)
а снопък кабели е под мокета под самата седалка(ако е бмв)

30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2