скоростомер
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- tdk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520 туринг 96
скоростомер
въпрос към знаещите. от както съм купил колата си я карам с 225-55-16. така си беше. та има ли начин скоростомера да дава отклонение. колата е е-34 туринг с м-50.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Смятай с тоа калкулатор кво ще е отклонението http://www.avtogumi.com/ 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: скоростомер
Този размер са ти високи баце. Слагай на 50 със същият размер и си перфектенtdk написа:въпрос към знаещите. от както съм купил колата си я карам с 225-55-16. така си беше. та има ли начин скоростомера да дава отклонение. колата е е-34 туринг с м-50.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
tdk написа:въпрос към знаещите. от както съм купил колата си я карам с 225-55-16. така си беше. та има ли начин скоростомера да дава отклонение. колата е е-34 туринг с м-50.
Това е точния размер за комбито и отклонението ти е стандартната грешка в скоростомера или караш с 200 а реално се движиш с около 180км/ч

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- tdk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520 туринг 96
при зададен размер на търсачката точно този модел излизат.
5 мнения
• Страница 1 от 1