Здравейте .... въпроси относно 525и ;)
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Здравейте .... въпроси относно 525и ;)
Здравейте. Значи вчера купихме едно бмв 525i 89-та година няма много екстри .... шибидах ел огледала джанти подлакътници едно друго хубава работа. Обаче имам някой въпроси. Колко литра масло събира. Мотора дали е с верига или ремък колко литра антифриз събира. Нещо в тоя подфорум неможах да се ориентирам и се извинявам за въпросите предварително. И какво ви е мнението за тоя мотор като подръжка разходи за гориво и такива работи. Като за 2.5 си дърпа не е като мойта с е36-ца с 1.8 

- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
първо честито колега и със здраве да си я караш
колта ти е м20 б25(170 кончета)
с ремък е (няма верига)
добра е и колата и двигателя (но зависи в какво състояние си я купил)
направо е като кораб в сравнение с 3-ка
колта ти е м20 б25(170 кончета)
с ремък е (няма верига)
добра е и колата и двигателя (но зависи в какво състояние си я купил)

направо е като кораб в сравнение с 3-ка

Последна промяна the_gate на 13 Дек 2007, 13:14, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кат начало с м20 или м50 е...кат гледам годината,май ще е м20....да не е едно със алпини без капачки 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- shengi
- ентусиаст
-
...
Ами в доста добро състояние е колицата /тя не е моя на вуйчото е/ .... ами Русенска е от ВТ я купихме .... една беличка такава всичко си е сток по нея. Той даже Бат Славянко я знае, но не съм сигурен ... той ще каже .... Р7600 нещо си беше номера от негов познат я купихме
Има борд но на самото табло /не до касетофона/ и не светят стоповете и дава грешка за тях. Звука е чудесен .... някой ако иска 1.8 м40 двигател ако му трябва да дава някой 6-так и да праим бартер влюбих се 

- shengi
- ентусиаст
-
...
Другото което ми прави впечатление е, че има 3 врътки за парното 2-те са за топло студено /има си градуси/ и едно каде да духа и колко да духа. По принцип ми се върти из главата двузоново парно ама може и климатик да е не го знаем има ли някаде снимки на тази част от колата и обяснение кое какво е ?
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
Re: ...
shengi написа:Другото което ми прави впечатление е, че има 3 врътки за парното 2-те са за топло студено /има си градуси/ и едно каде да духа и колко да духа. По принцип ми се върти из главата двузоново парно ама може и климатик да е не го знаем има ли някаде снимки на тази част от колата и обяснение кое какво е ?
Трябва да имаш копче за клима точно до тези дето регулираш дали да духа вкраката, към стъклото и към теб. От лявата страна на трите плъзгача се намират тези 3 копчета. На мойто средното е за климатика, ама като го включа и гори бушона за клаксона. Така че засега не го използвам.
- shengi
- ентусиаст
-
...
Е те са само 3 врътки няма други копчета поне до колкото го гледах. Има ли такова животно двузново парно .... ? Тъй като от пред може да се гласи на едното да духа студено другото топло и обратно. 3-тата врътка е колко силно да духа скорости. А иначе останалите 2 врътки си имат синя и червена зона с обозначени градуси от 16 до 30 ли колко бяха. борда е един дълъг ред газариийка си е като цяло колицата.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
shengi написа:Има ли такова животно двузново парно .... ? Тъй като от пред може да се гласи на едното да духа студено другото топло и обратно. 3-тата врътка е колко силно да духа скорости. А иначе останалите 2 врътки си имат синя и червена зона с обозначени градуси от 16 до 30 ли колко бяха. борда е един дълъг ред газариийка си е като цяло колицата.
ми то почти всички бмв-та са двузонови

някои стари модели нямат(но не са от 34-ките)

- shengi
- ентусиаст
-
...
Не ми се карайте де аз не разбирам
така като гледам разлика между мойта каручка е36 и таиа е34-ка .... балкан. На вас колко ви горят 525-ците, че тая май не гори толкова колкото си мислех /над 10 извън градско/ 

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
първо честито . а за горенето аз като питах едно време купувайки такава -пича ми отвърна ---а може ли лъв да яде слама--- разход 13-17 е ок. не се връзвай ако ти кажат 10 на 100 . може и да се постигне но кефа не идва. Звука е ..... страшен
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ми принежно каране извън града разхода си е нормален отвсякъде амавземиш ли да се тежкарееш--ще наливаш малиииshengi написа:Не ми се карайте де аз не разбирамтака като гледам разлика между мойта каручка е36 и таиа е34-ка .... балкан. На вас колко ви горят 525-ците, че тая май не гори толкова колкото си мислех /над 10 извън градско/

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
махай 36-та и земай 30-ска,ако държиш на нея-слагай м20 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: :)
shengi написа:Наистина звука е уникален /имам чувстовто, че мойта кола е като тротонетка/ Искам и аз такъв звук и вървеж
ами като купуваше е36-цата те питах за какво ти е да се возиш или да караш...мисля че вече си разбрал какво имах впредвид

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- shengi
- ентусиаст
-
:)
RSxRacer - Да де аз си карам сега особенно зимата
и се ослушвам за нещо с 6 цилиндърчета, че малко или много м40-то понакуцва и понатраква ....
. Друга песен е е34-ката с 2.5 ... макарче тоя двигател ако го имах под моя капак сигурно нямаше да пиша тука из форума, а щях да спя в нея

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2