подгряване на задното стъкло
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- robert1975
- младши ентусиаст
-
подгряване на задното стъкло
Здравейте колеги;
В момента карам (Е-34 ванос-седан)и имам следния проблем:
Реотана на задното стъкло не работи.Закарах колата на електричар и той я тества и се оказа ,че самия реотан работи без ниакакв проблем но,включи ли се от бутона на таблото тръгва за част от секундата и се изключва.Помислих си да не би да е от самото реле което седи под задната седалка.............пробвах и го смених с няколко релета но ефекта беше същия.Ако някой от вас има и най малката идеа какво мога да направя моля да ми отговори.Благодария ви предварително.
Реотана на задното стъкло не работи.Закарах колата на електричар и той я тества и се оказа ,че самия реотан работи без ниакакв проблем но,включи ли се от бутона на таблото тръгва за част от секундата и се изключва.Помислих си да не би да е от самото реле което седи под задната седалка.............пробвах и го смених с няколко релета но ефекта беше същия.Ако някой от вас има и най малката идеа какво мога да направя моля да ми отговори.Благодария ви предварително.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: подгряване на задното стъкло
robert1975 написа:Здравейте колеги;
При М20 има един електронен блок,който командва нагревателя и се намира зад лявата кора ,долу при краката на предният десен пасажер.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
robert1975 написа:а дали при M-50 положението е същото????моята кола е 94-та година...........
Колега не знам-може да погледнеш зад кората(блока е малка ,черна кутия) или да попиташ някой друг.
за проблемат с нагревателите на задното стакло
Здр колега! И аз имам саштия проблем с нагревателя, в началото ми загрява за малко и после спира , а от нчколко дни даже и неиска да ми се вклучи( а в тези даждове в Пловдив направо е ужас не ми се говори). И аз се питам от каде ще е проблема но не ми остава време да го потарса. Моята кола е 520и 93 та модел Е34 но е комби. А относно електронния блок за който ни пише колегата да има такав и аз сам говиждал даже 6те жзема да провера парво него. Хайде засега ти казвам чао и ако открия каде е проблемат ще ти пи6а 

- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
Какво стана - някои реши ли проблема?
И при мен е нещо подобно и нямам идея къде и какво да търся - даже не откривам кой му е бушона ако изобщо има бушон.
Копчето реагира (светва) - реотана не тръгва - след полвин минута копчето угасва само.
Кое снопче трябва да се премери за да се установи реотана дали е здрав, че като разгледах ако не знам кое е снопчето ще трябва да я разкова цялата за да стигна до изводите на реотана - много е скрит
И при мен е нещо подобно и нямам идея къде и какво да търся - даже не откривам кой му е бушона ако изобщо има бушон.
Копчето реагира (светва) - реотана не тръгва - след полвин минута копчето угасва само.
Кое снопче трябва да се премери за да се установи реотана дали е здрав, че като разгледах ако не знам кое е снопчето ще трябва да я разкова цялата за да стигна до изводите на реотана - много е скрит
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
- BUHALA
- кандидат ентусиаст
- Кара: E34-M30/B35
BUHALA написа:Какво стана - някои реши ли проблема?
Колата е 535 Бензин
Добрите момчета обичат реда, а лошите владеем и управляваме хаоса.
- skylord
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
Вижте си бушоните под задната седалка за всеки случаи, не помня кой точно беше, но се намира пред комфорт модула като погледнеш от лявата задна врата и е зелен - там са 4-5 бушона...
- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
- skylord
- младши ентусиаст
-
Да, на всички Е34-ки...
*46- 30А- Нагревател на задното стъкло.
*46- 30А- Нагревател на задното стъкло.

- vladimir8505
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Всичко
- Детайли за колата: Е 53
вижте си бушона той е под задната седалка както казват колегите има няколко те са 30А зелени един от тях е за реотаните,вижте си и самите букси(за бушона)При мен бяха нагорели и ги изкарах отделно 

- nikolayyyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34
и работата стана ли колега ,и да попитам как я вадите задната седалка

- skylord
- младши ентусиаст
-
на 2 щипки е от 2-те страни хващаш отпред под седалката и дърпаш рязко 

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
nikolayyyyyy написа: ,и да попитам как я вадите задната седалка
Вадиш черните пластмаси около закопчалките за коланите с дърпане нагоре.После дърпаш седалката в предната част рязко нагоре от едната страна, полсле от другата и си готов.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Да не би релето за време да се ебава в случая ако не е бушона, или бутона да се ебава ?
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3