Здравейте колеги !!!!
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Здравейте колеги !!!!
Вчера се снабдих с 520i внос от германия ... и сега немога да й се нарадвам . Само че понеже това ми е първото BMW което имам и не съм много запознат с техническите му данни и сега все още се уча . Та видях че колата ми има бордови компютър , но проблема е че незнам как да вкарам някой настройки . Колата си има книжка но тя е на немски език а аз си нямам и най-малка представа от немски
Изтеглих си ръководство на руски но там няма описание за бордовия компютър . Рових се из нета но не открих нищо . Ако можете да ми дадете някой линк или нещо подобно много ще съм ви благодарен !

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Колеги появи се проблем . Когато ровичках преди малко бордовия компютър , реших да пробвам имобилайзера. Въведох някакъв код ... после преди да я запаля ми иска код уж въведах и компютъра не ми прие кода и започна мн злобно да свири . Гледах в темата за бордовия компютър какво трябва да се направи ... разкачих акумолатора изчаках 5 мин. после пак го включих обаче продължаваше да свири . Моля ви помогнете работата е сериозна

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
tedoto написа:Колеги появи се проблем . Когато ровичках преди малко бордовия компютър , реших да пробвам имобилайзера. Въведох някакъв код ... после преди да я запаля ми иска код уж въведах и компютъра не ми прие кода и започна мн злобно да свири . Гледах в темата за бордовия компютър какво трябва да се направи ... разкачих акумолатора изчаках 5 мин. после пак го включих обаче продължаваше да свири . Моля ви помогнете работата е сериозна![]()
Ако забравите кода за заключване на двигателя ,деактивирането се прави като се изключва акумулатора за 5 минути,след включването му се чака 15 минути и двигателя може да запали.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
tedoto написа:Това го направих но продължава в същия дух ... няма ли някакъв начин да спра поне това свирене да откача нещо за да не свири и да изчакам 15 мин
Гонга се намира зад кората,над краката на шофьора-ще видиш отвори зад които е гонга.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
zvetiko написа:tedoto написа:Това го направих но продължава в същия дух ... няма ли някакъв начин да спра поне това свирене да откача нещо за да не свири и да изчакам 15 мин
Гонга се намира зад кората,над краката на шофьора-ще видиш отвори зад които е гонга.
според мен не свири от гонга.
ако си е оригинално слаган борда колата би трябвало да си има оригинално вградена аларма.
на която пищялката представлява обикновенна тромба за клаксон и се намира отпред под пластмасовата решетка под лявата чистачка.

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2