Проблем с оборотите на Тдс авотоматик
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с оборотите на Тдс авотоматик
Колата или не пали, или като запали качва оборотите на 2500, просто не работи на по ниски обороти 

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Брат твоя проблем може да е от датчика на маховика.Форсира ли се какво прави колата?Тук е дискутирано за тоя датчик http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... &start=105
...
Мерси за линка.
Паля я и за 1-2 сек се качва на 2600 оботора и посе пада малко на долу околу 2400 там някаде... и като превключа на "D" или на която и да е друга предавка, става едно рязко придарпване и оборотите тогава стават 1600~1700... и ако не даржиш спирачката колата си върви заради високите обороти...
Паля я и за 1-2 сек се качва на 2600 оботора и посе пада малко на долу околу 2400 там някаде... и като превключа на "D" или на която и да е друга предавка, става едно рязко придарпване и оборотите тогава стават 1600~1700... и ако не даржиш спирачката колата си върви заради високите обороти...
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Колега чети обстойно тая тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=60723
Това от кога го прави и спонтанно ли се появи

Това от кога го прави и спонтанно ли се появи

- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
По - компетентните колеги да се изкажат аз си мисля че е или плочката е базикана или тоя датчик е сдал багажа - при мен така като го изкарах и форсира до 1500 -1700 после пада до 200 - 300 пак се форсира и накрая изгася - изчакай колегите да кажат и прави изводи
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Wenzy написа:По - компетентните колеги да се изкажат аз си мисля че е или плочката е базикана или тоя датчик е сдал багажа - при мен така като го изкарах и форсира до 1500 -1700 после пада до 200 - 300 пак се форсира и накрая изгася - изчакай колегите да кажат и прави изводи
Той колегата е писал в 2-3 теми

да :D на 2-3 места сам писал :D
тя ми е от скоро... но стария собственик беше казал че миналата година е станало така... но се е оправило... и сега пак е така...
Колега погледни болтовете на пло4ката дали са притегнати хубаво.Пробваи да я бутнеш малко напред към радиаторите.Ако са хлабави болтовете самата пло4ка може да се премести назад(ка4ва оборотите) или да се засука и 4етеца на газта да не връща докраи,но ако се е изместила много назад за 2500оборота трябва да работи като параход.4укни я леко дано освободи.Ако не сваляш горния капак на пло4ката и пробваш на ръка дали връща 4етеца http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=60723
Re: ...
просто я регулираи-4укни я нанякъде и ще усетиш.4етеца е под горния капак на пло4ката.пробваи с регулириране,ако не стане пиши.Според мене пло4ката не ти е за смяна-щом ти задържа, не връща е сменяна преди тебе или тя или хидравли4ната глава на гнп(има малки разлики в големината,не е проблем),но това е друг въпрос.Успехlangito написа:а каде точно е тоя четец лесно ли се наглася
болтовете се 4-единия е гаден,ако вси4ко е оригинал-надявам се ме разбираш правилно.Долния ред болтове,горе е капака,а общия на пло4ката и капака е гадния.УСПЕХlangito написа:значи трябва да разхлабя тези два болта и да я почукна лекичко кам фаровете? мерси много
...
ясно... ще ми е нужех Успеха
значи от мен се иска да разхлабя 4-рите бола и да почукам плочката... много много не ги рабирам тия работи, затова питам
извинявам се ако досаднича 

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
langito написа:ясно... ще ми е нужех Успехазначи от мен се иска да разхлабя 4-рите бола и да почукам плочката... много много не ги рабирам тия работи, затова питам
извинявам се ако досаднича
Колега ,виж темата за регулиране на ГНП и спазвай стриктно инструкциите -да не повредиш нещо.

Последна промяна zvetiko на 03 Ное 2007, 10:12, променена общо 1 път
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2