компресор за климатроника-проблем
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
компресор за климатроника-проблем
Здравейте,
Изгоря ми компресора на климатроника . Интересува ме дали някой може да ги поправя и ако отговора е положителен някакви координати . Ходих в сервиз ,но там ми казаха такива цифри за нов, че......
(. Другото,което разбрах е, че дори и да си купя нов компресор нямало къде да ми го напълнят поради причината,че моят бил от старият модел -т.е. пълнил се със такъв фреон,който вече не се използвал ,защото бил вреден .Някой,който е запознат по-добре с тези неща, моля да ми даде съвет. Предварително Ви благодаря.
Изгоря ми компресора на климатроника . Интересува ме дали някой може да ги поправя и ако отговора е положителен някакви координати . Ходих в сервиз ,но там ми казаха такива цифри за нов, че......

Re: компресор за климатроника-проблем
Абе това дето са ти го казали наполовина е вярно.Истината е че твоя климатик работи с фреон R12 който наистина трудно се намира / но не е невъзможно/ все още го има. Негов наследник е R134 който е широко приложим в авт. климатични системи.Или купуваш нов / за около 950 лв/ и му слагат масло за 134 или 2-ра у-ба и намираш сервиз в който все още имат R12

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
3 мнения
• Страница 1 от 1