Сцепен Маркуч
Модератор: Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
Сцепен Маркуч
Здравейте, вчера към 22:00ч спирам на един светофар и кво да видя от капака излиза пара, гледам стрелката на таблото седи си на 12ч. , викам абе я по-добре да спра да погледна кво става, отварям капака и кво да видя
http://img.data.bg/i.php?show=615087#img
бах маааму свалих маркуча и си тръгнах, през ноща естествено отворени магазини няма малко направи си сам (на снимката се вижда) 7-8л.вода обезвъздушаване и си я прибрах днес звъня в камор 44лв. не е проблем. Повече се притеснявам да няма някакъв проблем в двигателя та така да раздуе и сцепи въпросния маркуч 

Обичам Родината, Мразя Държавата
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Най-вероятно му е дошло времето все пак систевата работи под налягане.Щом не ти е загрявала и е правила парчета сменяй го и газ на кунките

- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
- dinozab
-
-
vasko1_k написа:то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
То не е задължително да е протрит да се сцепи.Нали вътре са армирани тия маркучи явно е бил дефектен или както ти казах самата армировка вътре се е прецакала и затова е дал фира

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
добре че не си с ТДСdinozab написа:vasko1_k написа:то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
То не е задължително да е протрит да се сцепи.Нали вътре са армирани тия маркучи явно е бил дефектен или както ти казах самата армировка вътре се е прецакала и затова е дал фира

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
bmwfena написа:добре че не си с ТДСdinozab написа:vasko1_k написа:то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
То не е задължително да е протрит да се сцепи.Нали вътре са армирани тия маркучи явно е бил дефектен или както ти казах самата армировка вътре се е прецакала и затова е дал фира![]()
![]()
то тва не пречи да му е цъфнала картуната да е надуло и да го е пръснало

дано не е така де

- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
- dinozab
-
-
bmwfena написа:добре че не си с ТДСdinozab написа:vasko1_k написа:то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
То не е задължително да е протрит да се сцепи.Нали вътре са армирани тия маркучи явно е бил дефектен или както ти казах самата армировка вътре се е прецакала и затова е дал фира![]()
![]()
Те М20-ките май ги цъфкат повече от TDS-те

- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
dinozab написа:bmwfena написа:добре че не си с ТДСdinozab написа:vasko1_k написа:то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
![]()
Е хубава работа нямаше ли какво друго да кажеш

- dinozab
-
-
vasko1_k написа:dinozab написа:bmwfena написа:добре че не си с ТДСdinozab написа:vasko1_k написа:то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
![]()
Е хубава работа нямаше ли какво друго да кажеш
Споко аз на моята пръснах вадна помпа и прегря изхвъли водата през капачката и нищо и няма ти сега за един маркуч си се притеснил

- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
Да се сцепи кратуната не трябва ли първо да прегрее или не е задължително
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
не вярвам Диноо не вярвамdinozab написа:bmwfena написа:добре че не си с ТДСdinozab написа:vasko1_k написа:то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
![]()

- dinozab
-
-
vasko1_k написа:Да се сцепи кратуната не трябва ли първо да прегрее или не е задължително
И да се покара малко прегряла

- dinozab
-
-
bmwfena написа:не вярвам Диноо не вярвамdinozab написа:bmwfena написа:добре че не си с ТДСdinozab написа:vasko1_k написа:то че ша са сменя ше се сменя ама си мислия да нема некъв проблем, преди това не ми е направило впечатление да се е протрил или нещо такова
![]()
Те М20-ките май ги цъфкат повече от TDS-те![]()
Вервай врвай колко ги има и от тях

- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
dinozab написа:vasko1_k написа:Да се сцепи кратуната не трябва ли първо да прегрее или не е задължително
И да се покара малко прегряла
е да се надяваме че не се е сцепила защото не съм я прегрявал оште по-малко да съм я карал прегряла (естествено ако показанията на стрелката на таблото показва вярно)

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2