Помощ!Дебитомер.

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Помощ!Дебитомер.

Мнение от hunter_dg » 16 Окт 2007, 22:48

Карам 520-ка М20.Имах глупостта да си сложа обикновена газова уредба преди 2 години,смених кабелите,но не и свещите.При каране със 180 гръмна и не искаше да работи на бензин или работи ама на около 400 оборота,гасне,пуши и т.н абе с две думи гадна работа.Оказа се дебитомера(какво друго да е).Смених го(втора употреба,разбира се),смених свещите,кабелите и т.н.Така я карах близо година.Днес колата ми не беше загряла обаче я обърнах на газ и я настъпах.:dummy: :banghead: :banghead: При 120 пак гръмна и пак същата история.Какво да правя?Ако има някой от Пловдив да ми каже къде да отида да я видят и откъде мога да си взема свестен и здрав дебитомер.Може да ми пишете на skype blue_label.Предварително благодаря!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Re: Помощ!Дебитомер.

Мнение от bmwfena » 16 Окт 2007, 22:57

hunter_dg написа:Карам 520-ка М20.Имах глупостта да си сложа обикновена газова уредба преди 2 години,смених кабелите,но не и свещите.При каране със 180 гръмна и не искаше да работи на бензин или работи ама на около 400 оборота,гасне,пуши и т.н абе с две думи гадна работа.Оказа се дебитомера(какво друго да е).Смених го(втора употреба,разбира се),смених свещите,кабелите и т.н.Така я карах близо година.Днес колата ми не беше загряла обаче я обърнах на газ и я настъпах.:dummy: :banghead: :banghead: При 120 пак гръмна и пак същата история.Какво да правя?Ако има някой от Пловдив да ми каже къде да отида да я видят и откъде мога да си взема свестен и здрав дебитомер.Може да ми пишете на skype blue_label.Предварително благодаря!
смени си дебитомера и майстора на газовата :mhihi: :mhihi: сериозно ти казвам.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 16 Окт 2007, 23:08

сложи си хубав дебитомер и си свали газовата :idea:
или наи добрия вариянт е да се бръкнеш по на дълбоко и да си сложиш газов инжекцион
иначе ще вземеш хубав дебитомер ще го сложиш като ти гъмне пак ще се сговняса и така пак ще се върнеш в изходна позиция :mhihi: :mhihi:
или си караи със счипения и само на газ :idea:
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 16 Окт 2007, 23:32

:roll: за дебитомер и тук във форума се продваше един за М20Б20 ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

Потребител
Аватар

Мнение от hunter_dg » 16 Окт 2007, 23:41

stambo_81dg написа:сложи си хубав дебитомер и си свали газовата :idea:
или наи добрия вариянт е да се бръкнеш по на дълбоко и да си сложиш газов инжекцион
иначе ще вземеш хубав дебитомер ще го сложиш като ти гъмне пак ще се сговняса и така пак ще се върнеш в изходна позиция :mhihi: :mhihi:

Да,ама паля на бензин,а на газ не ще да пали.

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 16 Окт 2007, 23:45

hunter_dg написа:
stambo_81dg написа:сложи си хубав дебитомер и си свали газовата :idea:

Да,ама паля на бензин,а на газ не ще да пали.
още един път ---не пали щото е направена с гъзъ си...оправи си газовата и нема да имаш проблем.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 17 Окт 2007, 0:05

Или си вземи 525 TDS- заради истории като твоята,продадох 525i. ;)

Сега сериозно-по принцип дебитомера се прави,ако е онзи с кутията над въздушният филтър,а докато си с газ ,не знам за газовият инжекцион,каквото и да правиш очаквай простотии.

Е,сега ме изядоха. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 17 Окт 2007, 0:38

zvetiko написа:Или си вземи 525 TDS- заради истории като твоята,продадох 525i. ;)

Сега сериозно-по принцип дебитомера се прави,ако е онзи с кутията над въздушният филтър,а докато си с газ ,не знам за газовият инжекцион,каквото и да правиш очаквай простотии.

за ТДСса ли да те почваме :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 17 Окт 2007, 8:06

Линччччч за ТДС-а и за газовата :P :D
Аз съм с М20 и обикновена газова и проблеми нямам :D
Както казаха колегите, я бегай при газаджиите и да ти оправят клапите :)

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 17 Окт 2007, 11:28

аз пък махнах газовата преди 6 месеца и проблемите ми изчезнаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и сега си :driving: на воля

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
Мечтае да кара: 5GT 535 xd

Мнение от SaSo » 17 Окт 2007, 13:09

Ако искаш мога ти кажа един меко казано добър майстор в Пазарджик ... Близо ти е ... Ако го помолиш да ти я оправи ше стане бижу колата повярвай ми .... Мойта е с М50 и обикновенна газова и на bmwfena също и е правена при него и на двама ни не гърми..Мойта съм я карал около 40 000км вече с тая газова и е просто идеална...
Изображение

Аватар
Кара: Е 39 520I 1998г.

Мнение от nikol78 » 17 Окт 2007, 16:52

най добре послушаи bmwfena иди при свестен газаджия да ти оправи колата по принцип М20 няма проблем с гъста.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Мнение от zvetiko » 17 Окт 2007, 20:00

bmwfena написа:
zvetiko написа:Или си вземи 525 TDS- заради истории като твоята,продадох 525i. ;)

за ТДСса ли да те почваме :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Както един колега беше казал основният проблем на TDS -са не са германците ,че са създали кофти двигател,а арабите ,които прекалено много връщат километража и разбира се оптимистите ,които мислят ,че могат да си купят 15 годишна кола на 160к километра за 3000лв. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от hunter_dg » 17 Окт 2007, 22:43

SaSo написа:Ако искаш мога ти кажа един меко казано добър майстор в Пазарджик ... Близо ти е ... Ако го помолиш да ти я оправи ше стане бижу колата повярвай ми .... Мойта е с М50 и обикновенна газова и на bmwfena също и е правена при него и на двама ни не гърми..Мойта съм я карал около 40 000км вече с тая газова и е просто идеална...
Кажи ми каде и как мога да го намеря този газаджия в Пазарджик.Някакъв телефон или нещо друго.А дебитомер откъде да си взема?

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 17 Окт 2007, 23:20

значи Пазаржиклията е голям газажия...малко съм се опил ама все още мога да пиша :!: :mhihi: :mhihi:Сашкоо-дай тел на момчето даму опраят колицата и да си джътка на газз :!: :!: :!: иначе ще те глобя3 водки да знаеш :evil:
Изображение

Следваща

Назад към E34