Въпрос за OilService-а(524td)
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Въпрос за OilService-а(524td)
Искам да ви питам за лампичките на оилсървиса на нашата Бима:
Имаме разположени индикациите на таблото като при всяко Е34, обаче нищо не свети долу. Някой ни беше казал, че понеже е по-стар модел ,там нямало изобщо разположени диоди. Вярно ли е това. Ние не сме го занулявали защото просто нищо не свети там
Имаме разположени индикациите на таблото като при всяко Е34, обаче нищо не свети долу. Някой ни беше казал, че понеже е по-стар модел ,там нямало изобщо разположени диоди. Вярно ли е това. Ние не сме го занулявали защото просто нищо не свети там

Не зная колко ти е стара бимата, но моята е 90г.. Когато я купих и на нея не и работеше oil service. При мен се оказа ,че са батерийките в таблото са заминали тотално. Смених ги с такав размер акумулаторни дето ги слагат в gsm апаратите и се оправи(3-4лв бройката, размер АА ). При мен също не работеше уреда за моментен разход на гориво и не можеше да се прави диагностика на двигателя през куплунга за диагностика. След смяна на батерийките и тези проблеми се оправиха.
По документациите пише ,че когато не моге да се занули oil service, трябва да се сменят батерийте.
По документациите пише ,че когато не моге да се занули oil service, трябва да се сменят батерийте.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Tony написа:По документациите пише ,че когато не моге да се занули oil service, трябва да се сменят батерийте.
А като разглобиш таблото и установиш че няма батерий нито място за такива какво правиш ??? Мойто е 90г. с електронен километраж.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
5 мнения
• Страница 1 от 1