Внимание!

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст

Внимание!

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 18 Фев 2004, 23:37

Аман от майстори.....
.....с тези редове искам да ви предпазя от едни момчета, които си мислят че разбират от коли и тунинг!
Имам БМВ Е-34 1995г.
Виждам сайта на www.streetrace.hit.bg и там се предлагат бели километражи.Отивам при тях и вместо цената на сайта от 35 лева те ми обявяват 45 лева – на края се споразумяхме за 40....бях при тях в 15 часа и си тръгвам по тъмно – 20 часа с бели километражи като светлината на същите е намалена с 50% !
На другият ден като видях километражите бях потресен-направени от евтина хартия без никакъв гланц- супер грозни и изкуствени!....впоследствие разбрах че на Симеон продават гланцирани по 12 лева изглеждащи като оригинални!Отделно ми счупиха щипката която държи кората на кормилото – а тя не е обикновена щипка!
Идва и най голямият проблем – при демонтирането на кората на кормилото са ми отчупили част от механизма за еърбека и сега на бордкомпютъра ми пише че има повреда в същия.Естествено им показах че има павреда в еърбека но те спокойно ми отгвориха че се рестартирал компютъра и нямало проблеми - да ама не! като отидох в един сервиз и ми разкачиха корите се видя счупенанта част!
Изводи:
-загуба на 40 лева (първоначално)
-аматьорски километражи (които ще бъдат сменени)
-пропилени 5 часа
-счупена щипка за кората на волана
-счупено част от механизма на еърбека и неработещ еърбек
-да не говорим за нервите
-от тук нататък започва ходене по моргите за втора употреба и съответното набутване!!!

Аман от майстори.....
:evil:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 18 Фев 2004, 23:41

Аз пък искам да ти кажа че по-красиви километражи от оригиналните няма, освен ако не си решил да си ъпдейтваш цялата кола като Мегов примерно :!:

кандидат ентусиаст

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 18 Фев 2004, 23:49

BMW///M-ma6inata написа:Аз пък искам да ти кажа че по-красиви километражи от оригиналните няма, освен ако не си решил да си ъпдейтваш цялата кола като Мегов примерно :!:

Май не си схванал братле - преебаха ми колата!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Re: Внимание!

Мнение от ludiagsm » 18 Фев 2004, 23:59

Дон Хуан Аматьора написа:Аман от майстори.....
Идва и най голямият проблем – при демонтирането на кората на кормилото са ми отчупили част от механизма за еърбека и сега на бордкомпютъра ми пише че има повреда в същия.Естествено им показах че има пoвреда в еърбека но те спокойно ми отгвориха че се рестартирал компютъра и нямало проблеми - да ама не! като отидох в един сервиз и ми разкачиха корите се видя счупенанта част!
Изводи:
-:evil:

еърбега излиза от строя когато кара6 колата без табло , в дарукар мисля 4е няма да ти одерат кожата за ресет :)

пп:искренно съжалявам за щетите по колата ти , май и аз щях да ходя в съ6тата фирма да не би да са тези http://www.streetrace.hit.bg/main.html ???

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 19 Фев 2004, 0:04

Дон Хуан Аматьора написа:
BMW///M-ma6inata написа:Аз пък искам да ти кажа че по-красиви километражи от оригиналните няма, освен ако не си решил да си ъпдейтваш цялата кола като Мегов примерно :!:

Май не си схванал братле - преебаха ми колата!!!

Идеята ми беше ,че ако не си беше сменял километражите нямаше да се получи това(разбира се че не си предполагал) :( Просто всеки пипа кадето не знае и ето,виждаш, прее**ли са ти колицата. На такива случайни хора не трбва да се доверяваш :( Дано да я оправиш по-скоро, защо не отидеш да си поговориш с онея пичове :twisted: :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 19 Фев 2004, 0:08

Дон Хуан Аматьора написа:Аман от майстори.....
:

явно са същите , много кофти а на мен така ми се иска6е да ги променя има6 ли възможност да ги снима6 или да дойде6 на някоя сбирка да ги видя поне ???

мислех си ,че го правят с някъв тип фолио , аз исках цифрите да светят в синьо а 4ерния фон да си остане

кандидат ентусиаст

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 19 Фев 2004, 6:57

[
еърбега излиза от строя когато кара6 колата без табло , в дарукар мисля 4е няма да ти одерат кожата за ресет :)

пп:искренно съжалявам за щетите по колата ти , май и аз щях да ходя в съ6тата фирма да не би да са тези http://www.streetrace.hit.bg/main.html ???[/quote]

Проблема не е до ресет на компютъра...като махаха кората на волана така ръгаха с отверките че са ми счупили един държач за част от еърбега и сега тои може да се отвори всеки момент....нямам думи-пълни аматьори :!:

p.s.
Нали се сещаш че в дарукар ще ми предложат целия механизъм на супер цена-не само тази част :x

Потребител
Аватар

Zdraveite:))

Мнение от apol » 19 Фев 2004, 12:08

sorry che se zabavih s vkliuchvaneto vuv foruma.
takaaa po temata "aman ot maistori"

1.Cenata na cvetnite kilometraji v streetrace.hit.bg e:
10lv. montaj demontaj+25 za kilometrajite+5 za smiana na cveta na osvetlenieto na tabloto tova e = na 40 Lv. i tolkova sme ti vzeli. Po telefona ti kazah che ako ima uslojnenie moje da stigne max do 45Lv.
i se razbrahme che i da ima takova si ostava 40. ne vijdam nishto neredno v tova.

2. Normalno e sled kato se slaga oshte 1 plast material v/u plakite i suotvetno oshte 1 cviat (za da sveti cherven neon) da namalee silata na osvetlenieto kato cialo, no s ne poveche ot 20%.

3.Materialut ot koito sa se slaga v/u plakite na kilometrajite e bial mat folio ORAFFOL (nemsko), predi da zapochnem tvoito tablo ti vidia moito koeto e napraveno po sushtata tehnologia i kaza che ti haresva i iskash da stane sushtoto samo che s cherveni cifri a ne cherni.
Turskite plaki na Simeon, x12lv. ne gi obsujdame.

4.otnosno shtipkata....zdrava e samo kontrata i se schupi (plastmasova rapidka) niama probel, kato si ia kupish da ti ia platim.

5 Eurbega...mehanizma na eurbega se namira vuv Volana a ne pod korite, mnogo mi e interesno koi e tozi serviz kudeto testvat eurbeg kato svaliat korite zad volana???? Ako iskash niamam nishto protiv da zapishem chas pri Rumen Dunev da testva komp. na kolata i da se vidi dali ima neshto neredno. Ako ima, shte poemem shtetite, no samo ako kolata ne e hodila v drug serviz za da ia razglobiavat!

P.P.
Blagodarim za antireklamkata, napravili sme nad 70 BMWta, imame klienti ot cialata strana i ti si 1viat koito ne haresva tabloto si. V tva niama losho, vseki si ima vkus i pravo na mnenie. Mojeshe da zvannesh da kajesh kakuv e problema za da go reshim, hora sme vseki moje da sgreshi.

nashite klienti:
Streetracers.hit.bg (Varna), VW club, Trophy club i oshte ot: Burgas, Iambol, Sliven, Stara zagora, Karnobat, Plovdiv, Haskovo, Dimitrovgrad, Slivnica, Pernik, Bojurishte i tn. sami si pravete izvodite.

МОЛЯ ТЕ ПРОЯВИ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ВЪВ ФОРУМА И ПИШИ НА КИРИЛИЦА :!: :!: :!: Breyton

кандидат ентусиаст

Re: Zdraveite:))

Мнение от Дон Хуан Аматьора » 19 Фев 2004, 20:21

Можем да спорим доста по въпроса но има ли смисъл!?
От 70 БМВ-та нито едно с еърбег?
Вие сами казахте че не сте пипали кола с еърбег-така че да не обсъждаме безмислено къде седи механизма за еърбека...
Днес си взех колата с с оправен еърбег и олекнах с 90 лева....
Аз просто изразявам мненито си за вас-за това са форумите
След седмица като си взема километражи от Симеон ще ви донеса да видите за какво става дума :!:

Последен пост не се цитира :!: Breyton

Потребител
Аватар

re:)))

Мнение от apol » 20 Фев 2004, 0:45

Изтрито заради кирилицата!Breyton

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 20 Фев 2004, 1:34

Не искам да се намесвам неуместно във вашия спор, просто искам да споделя аз как реших въпроса с белите километражи когато бях рейсърче с Форд :lol:.
Не знам как стои въпроса при БМВ, но за Форд Ескорт намерих в интернет сканирани километржи (намират се и за всякакви други коли между другото), инвертнах ги във Фото-ШОП :lol: и ги разкрасих малко, изпринтирах ги на фотохартия гланц (лев и нещо струва страницата) на моя пробит принтер вкъщи и просто станаха идеално :shock:. Боядисах стрелките на километража и праснах фотохартията и заспа работата, и дори за мое учудване станаха по-добре от ментетата бяло-червено дето ги продават по 10 кинта на Илиенци! 2-3 часа работа беше. А вечер си блестяха идеално, грижи нямаше...
Та мисълта ми е, на който му се правят експерименти може да пробва да си изпринтира едни и да види как стоят, но както вече казаха оригиналните са си най-добри. М/у другото на Мегов километражите наистина са станали идеални, но те май са малко повечко работа от мойте. :wink:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Zdraveite:))

Мнение от koko_star » 20 Фев 2004, 14:32

apol написа:4.otnosno shtipkata....zdrava e samo kontrata i se schupi (plastmasova rapidka) niama probel, kato si ia kupish da ti ia platim.

не ги разбирам тея работи много много,ама само да кажа какво аз мисля.щом сте счупили щипка ли контра каквото и да е що не я сменихте веднага.не че ви обвинявам ама ми прави впечатление 4е вси4ки майстори все нещо оплескват и се скатават.човек като направи грешка си я оправя като я види.не сега да му обясняваш 4е 6е платите.мене ще ме е срам да върна на човека колата счупена.той си плаща за услугата а каквото се счупи по тва време да не е негово задължение да го плати.
иво с тебе съм.от краи време съм се убедил-сам си прави всичко да няма проблеми.
BMW is the car...another cars are just traffic

Назад към E34