ПРОБЛЕМ СЪС ЗАПАЛВАНЕТО!
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
ПРОБЛЕМ СЪС ЗАПАЛВАНЕТО!
Здравейте фенове!
От известно време имам следният проблем:
-при температура от -7/10 до +4/5 грауса неще да пали набензин
При -20 пали на 1/4 оборот > при топло време пак пали перфектно.Тази сутрин вече беше върхът
Запали и веднага изгасна , слд това стана МЪРТВА ДУША .
след 10 мин. въртене припали и работи на 4-5 цилиндара и неможе да се изреже. като стигне на 3000 оборота и веднага угасва и замирисва на бензин.аре пак върти като луд .Последното запалване стигна до 2500 оборота и обърнах на газ и веднага тръгна -заработи.
всеки майстор казва различно и незнам ха кого да вярвам- пък и ремонтите са едни пари
МОЛЯ ако някой може да ме насочи кое да проверя или е имал същичт проблем и го е отстранил да каже как.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
От известно време имам следният проблем:
-при температура от -7/10 до +4/5 грауса неще да пали набензин

Запали и веднага изгасна , слд това стана МЪРТВА ДУША .
след 10 мин. въртене припали и работи на 4-5 цилиндара и неможе да се изреже. като стигне на 3000 оборота и веднага угасва и замирисва на бензин.аре пак върти като луд .Последното запалване стигна до 2500 оборота и обърнах на газ и веднага тръгна -заработи.
всеки майстор казва различно и незнам ха кого да вярвам- пък и ремонтите са едни пари

МОЛЯ ако някой може да ме насочи кое да проверя или е имал същичт проблем и го е отстранил да каже как.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
koko_star написа:виж сега то може да има много при4ини,но когато е студено като запали6 няма да го реже6.из4аква6 около 1мин и тогава ве4е е подава6 газ.ина4е гасне.поне аз с тая техника успявам да си запаля колата.
Не е нормално да гасне или прекъсва при каквито и да е температури като подадеш газ..Аз паля и потеглям веднага и при -15 ,мотора си работи съвсем равномерно и спокойно.
еми не знам на какво се дължи,ама ако подам газ оборотите не се ка4ват и колата заглъхва и гасне. след около 20-30 сек./а минута 4акам рядко ама се е слу4вало/работа на ниски си е ве4е нормална.
това зна4и 4е и аз имам проблем.възможно ли е да е ка4еството на бензина??????
това зна4и 4е и аз имам проблем.възможно ли е да е ка4еството на бензина??????
BMW is the car...another cars are just traffic
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Виж си свещите.Като са стари на мен ми го прави тоя номер.
Другото което може да бъде е кофти бензин.
Другото което може да бъде е кофти бензин.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
термодат4ика на дебитомера , явно няколкократно ти е "гърмяла "на газ и е отвяла термодт4ика след това компчтъра си мисли 4е е -40 градуса и ... дави яко
най добре е да отиде6 на диагностика в bosch сервиз да ти видят колко гре6ки има ецу-то
понякога от многото записани гре6ки преминава в сервизен режим и се държи по същия на4ин, ако не е от ецу-то и не е от дебитомера , може да е от някой излезнал от мястото си марку4 или спукан ман6он около смукателния колектор и от там да сму4е въздух , казва6 4е мири6е на бензин ,възможно е когато спре6 да върти6 на стартер през това място да излизат бензиновите пари и от там да ти мири6е
тествай после кажи какво е станало

най добре е да отиде6 на диагностика в bosch сервиз да ти видят колко гре6ки има ецу-то

тествай после кажи какво е станало
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
Свещите са ми на 3 дни. От тях започнах.Те също имат голямо значение.Пробвах с БЕРУ , ШАМПИОН но докато не сложих БОШ
пак имаше проблем.
Може ли да имам запушени дюзи?
Как се държи мотора когато има запушени дюзи?
пак имаше проблем.
Може ли да имам запушени дюзи?
Как се държи мотора когато има запушени дюзи?
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Нищо чудно да е и то дюзите,щом на газ работи добре.
Доколкото знам при каране на газ дюзите хващат нагар и се запушват.
Чувал съм че могат да се чистят с ултразвук.Май около 5-6лв беше на дюза.
Другия начин е с добавка но не мисля че ще има кой знае какъв ефект.
Доколкото знам при каране на газ дюзите хващат нагар и се запушват.
Чувал съм че могат да се чистят с ултразвук.Май около 5-6лв беше на дюза.
Другия начин е с добавка но не мисля че ще има кой знае какъв ефект.
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
Pi4 ako ne e ot sveshtite i diuzite ...ima vazmojnost da e ot Injekcionnata pompa ( dano ne e ..
) ...Ako podava kogato si iska neobhodimiq debit benzin...na kolko kilometra e kolata? ( okolo 170 000 trqbva da se smeni ) Moqta kola praveshe taka - tu pali tu ne pali i nakraq SPRQ !!! - POMPA !! 400 kinta e . No nai-dobre parvo idi na BOSCH Serviz -v Obelq 2 sa mnogo dobri eto ti i telefon che e sas zapisvane - 02/934 28 88 . Ako ne si ot Sofia dano vav vashiq grad ima takav ....
USPEH

- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1