Каква цена да искам на ТДСа?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Каква цена да искам на ТДСа?
Здравейте, нещо нямам време да следя пазара, а от 3 месеца вече стария ми ТДС Е34 стои в гаража и искам да го продам.
Искам да ви попитам каква цена да му искам и да е резонна, а не да я дам без пари, понеже е мн пазена и гледана. На 162 000км е, с абсолютно вс. екстри за модела които можете да се сетите с аларма, имобилайзер и всичко оправено до края на годината, 4 гуми на 3-4000км, широкия бъбрек. Произведена е 09.1995. Вземайки в предвид, че е минала пълен преглед преди около 5 месеца и е оправено каквото е имало. 8500 много ли са и?
Няма просто кой да я кара след като си взех новата и стои и хваща прах само
...
Искам да ви попитам каква цена да му искам и да е резонна, а не да я дам без пари, понеже е мн пазена и гледана. На 162 000км е, с абсолютно вс. екстри за модела които можете да се сетите с аларма, имобилайзер и всичко оправено до края на годината, 4 гуми на 3-4000км, широкия бъбрек. Произведена е 09.1995. Вземайки в предвид, че е минала пълен преглед преди около 5 месеца и е оправено каквото е имало. 8500 много ли са и?
Няма просто кой да я кара след като си взех новата и стои и хваща прах само

BMW 5-series POWER!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
дръж цена на хубавата кола....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
И аз съм на този принцип понеже не съм на зор за пари, а не искам да я дам за без пари читавата машинка, ама в БГ по-лесно се продава таралясан ТДС за 5000лв явно отколкото нещо друго
понеже много трудно можеш да убедиш някой че колата не е "блъскана, пренавиван километража, кожата сменяна" и подобни неща които чух...

BMW 5-series POWER!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
колкото и да ти е хубава колата-тя си има пазарна цена..при наличието на Е39ки ТДСки и бензинови на 9-9500лв може и да са куптори ама са Е39-нали.и аз карам Е34-невероятен автомобил ама цената му е надолу-правилно ме разбери
все пак рано или късно и тука колите ще са без пари..щото сме европейци---мисля че ме разбра правилно 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bmwfena написа:...
Все ще се намери някой,който да оцени колата..хубавите неща винаги са си стрували парите,пък ако ще и индийци да сме

7 мнения
• Страница 1 от 1