::.Проблем! Странно виене от кормилната уредба.::
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
::.Проблем! Странно виене от кормилната уредба.::
От няколко дни, сутринта на Е34-ката при взимане на звои с по-голям радиус с ниска скорост вие и леко хърка нещо от кормилната уредба. После леко се поукротява но пак се чува. Това преди не го е правила, няма идеч от какво може да бъде. В началото ми се стори DIFF-a ама после усетихме с бащата че е от предницата нещо. Дайте предположения 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
Това и при нас го има , едно съвсем леко скърцане при въртене на геврека, особено на място нали
=============================================
Само да не правим офтопици че не искам да си скапвам темата интересува ме конкретно тоя прблем

=============================================
Само да не правим офтопици че не искам да си скапвам темата интересува ме конкретно тоя прблем

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- ВИКИ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d 2007г.автомат
СКЪРЦАНЕТО при мен беше от напречната щага която свързва двете колелета. Има 2 шарнира , единия се движе в всички посоки а другия само се рърти,този който се върти раждясва защото няма маншон и започва да скребучи при завой на място . Напръсках го с WD-40 и го раздвижих-така спестих 120 лв. Скърцането спря и волана олекна .
Като смъкнеш тази щанга провери и паразитния хебел дали не е разбит за да го смениш с един ремонт /хебела е 40лв./
Надявам се да съм бил полезен. Къ смет
Като смъкнеш тази щанга провери и паразитния хебел дали не е разбит за да го смениш с един ремонт /хебела е 40лв./

ВИКИ написа:СКЪРЦАНЕТО при мен беше от напречната щага която свързва двете колелета. Има 2 шарнира , единия се движе в всички посоки а другия само се рърти,този който се върти раждясва защото няма маншон и започва да скребучи при завой на място . Напръсках го с WD-40 и го раздвижих-така спестих 120 лв. Скърцането спря и волана олекна .
Подозирам, че при мен наистина ще се окаже точно това проблема. При първа възможност ще проверя, мерси.
7 мнения
• Страница 1 от 1