За машинката на шибедаха
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
За машинката на шибедаха
Колеги машинката на големия шибедах ми работи, но колега от форума ми каза, че стопера бил счупен (или го няма) и машинката се върти само в една посока. Въпроса ми е дали тази машинка не се управлява сама, т.е. отваря шибедаха и вече като неможе да се отвори повече тогава спира и започва да затваря. При тестовете проведени с _65536_kb_sec_ на свалена машинка върти само в 1 посока, и при натискане на бутона в обратна посока не върти, но не сме се опитвали да отваряме шибедаха от страх да не стане някой фаул и да не можем да го затворим после.
Чакам мнения и благодаря предварително.
Поздрави
Иво Андреев
Поздрави
Иво Андреев
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а да
и да те допълня само защото гледах в realoem че мащинките са две на твойта кола
така че е възможно електрониката да е на втората машинка
и да те допълня само защото гледах в realoem че мащинките са две на твойта кола
така че е възможно електрониката да е на втората машинка

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: За машинката на шибедаха
Не се притеснявай и да спре нещо да работи шибедаха си има опция да се затваря и отваря ръчно при евентуални проблеми. С едно имбусно ключе връткаш и се затваря дори и да не ти работят машинкитеZubcho написа:Колеги машинката на големия шибедах ми работи, но колега от форума ми каза, че стопера бил счупен (или го няма) и машинката се върти само в една посока. Въпроса ми е дали тази машинка не се управлява сама, т.е. отваря шибедаха и вече като неможе да се отвори повече тогава спира и започва да затваря. При тестовете проведени с _65536_kb_sec_ на свалена машинка върти само в 1 посока, и при натискане на бутона в обратна посока не върти, но не сме се опитвали да отваряме шибедаха от страх да не стане някой фаул и да не можем да го затворим после.
Поздрави
Иво Андреев

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Хайде ако има някой с работеща машинка (втора ръка) от този модел шибедах да свирка на ЛС с цена.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- Kocil
- младши ентусиаст
-
Re: За машинката на шибедаха
колега,я сподели къде е тая врътка,че и моя нещо прави номера и не затваря плътно....slavianko написа:Не се притеснявай и да спре нещо да работи шибедаха си има опция да се затваря и отваря ръчно при евентуални проблеми. С едно имбусно ключе връткаш и се затваря дори и да не ти работят машинкитеZubcho написа:Колеги машинката на големия шибедах ми работи, но колега от форума ми каза, че стопера бил счупен (или го няма) и машинката се върти само в една посока. Въпроса ми е дали тази машинка не се управлява сама, т.е. отваря шибедаха и вече като неможе да се отвори повече тогава спира и започва да затваря. При тестовете проведени с _65536_kb_sec_ на свалена машинка върти само в 1 посока, и при натискане на бутона в обратна посока не върти, но не сме се опитвали да отваряме шибедаха от страх да не стане някой фаул и да не можем да го затворим после.
Поздрави
Иво Андреев

като свалиш капачката на тапицерията над машинката ще видиш един изпъкнал кръг щампован на лицевата страна на машинката (от долу е ролката която движи жилата). В центъра има отвор и през него се вижда гнездото за ключа за ръчно (аварийно) затваряне. В комплекта на капака на багажника има и специален ключ (по принцип де) но става със обикновен (размера е стандартен)
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
tsb_bg написа:като свалиш капачката на тапицерията над машинката ще видиш един изпъкнал кръг щампован на лицевата страна на машинката (от долу е ролката която движи жилата). В центъра има отвор и през него се вижда гнездото за ключа за ръчно (аварийно) затваряне. В комплекта на капака на багажника има и специален ключ (по принцип де) но става със обикновен (размера е стандартен)

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
8 мнения
• Страница 1 от 1