Въпрос за водна помпа за тдс
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за водна помпа за тдс
Смяна на водна помпа за тдс и каде се намира да знам къде и как да я разглобя
Re: Въпрос за водна помпа за тдс
Ти не знаеш как излежда и къде се намира, а ще я сменяш.
Много интересно

хе
хе трябва аз да си я сменя че от майстори глава боли:сменят ремаци късат демфорната шайба 2:правех ремонт на главата сабираха от тях колата се запали вече инзнамерех как се сваля дай те ми предпочитания за марка
Виж схемата тук (номер 1)
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35
Но ако не си в час наистина по-добре не пипай. Не че е кой знае какво (4 болта са и една гарнитура) но после следва обезвъздушаване и ако не си сигурен не го почвай!!!!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=11&fg=35
Но ако не си в час наистина по-добре не пипай. Не че е кой знае какво (4 болта са и една гарнитура) но после следва обезвъздушаване и ако не си сигурен не го почвай!!!!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Има с метална турбина но не мога да ти кажа марката.
Аз смених оригиналната която беше с бакелитова и без да шуми тече или някъкви предварителни симптоми просто се разпарцалоса така, че едвам сглобих парчетата да видя да не липсва нещо (добре че се случи в София).
Тия бакелитовите явно си имат някакъв ресурс и като рекат да мрат те оставят на пътя без да са скръцнали даже
Аз смених оригиналната която беше с бакелитова и без да шуми тече или някъкви предварителни симптоми просто се разпарцалоса така, че едвам сглобих парчетата да видя да не липсва нещо (добре че се случи в София).
Тия бакелитовите явно си имат някакъв ресурс и като рекат да мрат те оставят на пътя без да са скръцнали даже
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Водна помпа купих от нета ( онези дето имат онлайн магазин и дават 10% отстъпка), HEPU- беше към 115 лева с разходите за куриера. Турбината е от ламарина, не е лята!
пп. и внимавайте с тези доставки по куриер щото мойта помпа пристигна с изкривена турбина. Колко нерви беха докато накарам продавача да ми я смени- не е истина! Умната или по добре купувайте само на място в магазина.
пп. и внимавайте с тези доставки по куриер щото мойта помпа пристигна с изкривена турбина. Колко нерви беха докато накарам продавача да ми я смени- не е истина! Умната или по добре купувайте само на място в магазина.
10 мнения
• Страница 1 от 1