дистанционно за аларма

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

дистанционно за аларма

Мнение от bat_zdravko » 31 Юли 2007, 18:59

Здравеите преди седмица си взех BMW 520I.Колата е SUPER и съм много доволен.
Та значи искам да попитам алармата е оригиналната а аз имам само едно дистанционно дали някаде може да се направи още едно резервно тъй като моито едва ли ще искара много дълго.
Благодаря предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW-M3-GAZE » 31 Юли 2007, 19:22

ами първо 4естито за колата,а що се отнася за дистанционното,невъзможни неща няма :D
безавариино пътуване и внимавай,4е все пак е със задно :D

Потребител
Аватар
Кара: е-34/90-ти набор
Мечтае да кара: па нещо такова....ама по-як и на вид,и на мотор!!

Мнение от pumukal » 01 Авг 2007, 21:46

ааа,и аз съм така-само едно дистанционно,ходих на едно две места,ама ония викат нямаме такова,евентиално да ми сменят алармата :shock: :confused: :shock:
ако намериш някъде да ти направят-пиши!!!! :confused:
не е грешно да си поискаш-грешно е да ти откажат!!!!нека не бъдем грешници!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA 525xd

Мнение от pazokolarov » 01 Авг 2007, 22:10

Врътни един телефон в Дарукар или в Камор. Със сигурност ще имат решение на проблема, макар и вероятно да изисква стабилна финансова интервенция, но има вероятност да ти дадат информация за по-евтин вариант.
Изображение
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E34 /грухчо/
Мечтае да кара: E34 M5

дистанционно

Мнение от tahsinov » 01 Авг 2007, 22:35

Дистанционното на оригиналната аларма е вградено в самия ключ и няма как да си намериш ново.Ако дистанционното ти е отделно от ключа значи ,че алармата не е заводска а монтирана впоследствие.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 02 Авг 2007, 13:42

Ако дистанционното е оригиналното (с ключа) - опцията е купуване на нов ключ с дистанционно, копиране на профила на оригиналния ключ и програмиране на новото дистанционно. Ако се не лъжа оригиналния модул за алармата поддържа до 6 ключа.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mirotan » 02 Авг 2007, 16:23

На мен ми откраднаха ключа с дистанционното, а пък то бе единствено, та ходих по майстори... а те "каквата и е алармата" казвам им GEMINI и всеки ме успокоявяше "сменяй алармата тази не се прекодира"... та дано намериш някой, който да ти направи второ дистанционно.
УСПЕХ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: дистанционно

Мнение от slavianko » 02 Авг 2007, 16:25

tahsinov написа:Дистанционното на оригиналната аларма е вградено в самия ключ и няма как да си намериш ново.Ако дистанционното ти е отделно от ключа значи ,че алармата не е заводска а монтирана впоследствие.
Е моето дистанционно си беше отделно от ключа и алармата си беше заводска. Дори дистанционното си беше с оригинална емблема на БМВ. Знам защото БМВ го взех от зет си а той е първият собственик на колата закупил си я лично от Германия със оригиналната аларма :winky:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

дистанционно

Мнение от tahsinov » 02 Авг 2007, 17:11

В сайтовете realoem , bmwfans.info и може би други сайтове за bmw са дадени всички видове ключове с които заводски излизат автомобилите.Намират се в раздел bodywork/front door/, ключа с вграденото дистанционно за заводската аларма е под номер 18.Досега в тези сайтове не съм срещнал оригинални ключове с отделно заводско дистанционно, ако някой знае сайт с техническа информация за BMW/конкретно Е 34/ където има посочен оригинален ключ с отделно дистанционно да пусне линк да го видим.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: дистанционно

Мнение от slavianko » 02 Авг 2007, 17:53

tahsinov написа:В сайтовете realoem , bmwfans.info и може би други сайтове за bmw са дадени всички видове ключове с които заводски излизат автомобилите.Намират се в раздел bodywork/front door/, ключа с вграденото дистанционно за заводската аларма е под номер 18.Досега в тези сайтове не съм срещнал оригинални ключове с отделно заводско дистанционно, ако някой знае сайт с техническа информация за BMW/конкретно Е 34/ където има посочен оригинален ключ с отделно дистанционно да пусне линк да го видим.
Еми явно моето е било уникат :mhihi: :mhihi: Номер 1 от 1 произведени :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар

дистанционно

Мнение от tahsinov » 02 Авг 2007, 20:50

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от bat_zdravko » 02 Авг 2007, 21:16

Значи може и да не е оригинална алармата.Човека от който взех
колата ми каза че била оригинална а явно не е.
Не намирам и никои който да може да ми направи дубликат на дистанционото. Явно ще трябва да слагам нова.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW5820iA » 02 Авг 2007, 22:53

аз съм чувал че всяко едно дистанционно може да се програмира ( ама май и алармата трябва да има тази опция :roll: )

така че отиваш при някой алармаджия копуваш си едно новичко и той ти го програмира за твоята аларма....

е няма да изглежда като оригиналното ама поне ще имаш с какво да си отваряш колата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 03 Авг 2007, 0:33

е какво ти е толкова на дистанционното че мислиш че ще сдава багажа?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 03 Авг 2007, 1:21

Ако не хваща от разстояние,батерията е сдала багажа...няма нищо вечно...може и това да проблема - прозаично...тя като сдаде багажа,не лови изобщо... :lol:
Изображение

Следваща

Назад към E34