Дали да си зацепа виското за постоянно
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Дали да си зацепа виското за постоянно
Така и така требва да купувам ново.Кво ми пречи да пробвам.Не го права заради икономия на пари а заради звука.Искам да се чува тоя звук независимо дали е загряла колата или не.Въпроса ми е как става номера и има ли някви рискове.Не ме интересува дали ще ми дигне разхода ,той и сега ми е висок.А и като че ли ,когато е студена върви повече.
- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Къртиш му пластинката караш 1 седмица отчайваш се от постоянното фффффффффиииииииииииууууууууууу купуваш виско и решаваш проблема 

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
- grunge_is_dead
- кандидат ентусиаст
-
Колега, зацепиш ли го постоянно с болтове, с времето ще се появят хлабини и колкото да ги затягаш все ще е тая. Получават се едни гадни и дразнещи хлопания. Няма смисъл. Ако искаш пробвай със старото си виско, но знай че ако има силикон разпробиеш ли го ще изтече
и тогава щеш нещеш решението ти ще е ново.

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
зацепено виско постоянно води до
1-по висок разход на гориво
2-загубана мощност
3-съкращаване на живота на водната помпа
4-по голям шум
5-малък но и вероятен риск да се скъса витло от перката и да направи поразии в коша-на мен ми се случи
така че помисли си каква ти е ползата от тая интервенция
1-по висок разход на гориво
2-загубана мощност
3-съкращаване на живота на водната помпа
4-по голям шум
5-малък но и вероятен риск да се скъса витло от перката и да направи поразии в коша-на мен ми се случи
така че помисли си каква ти е ползата от тая интервенция

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
знаиш ли че с тва зацепено виско колата ти ичч
няма да върви
тва при 5-6 хиляди оборота знаиш ли кво съпротивление прави
на двигателя
аз на моита като включи виското се едно с 30 коня пада мощноста
мноо се усеща
няма да върви
тва при 5-6 хиляди оборота знаиш ли кво съпротивление прави
на двигателя
аз на моита като включи виското се едно с 30 коня пада мощноста
мноо се усеща
виско
И при мен е така. Направо е като скопена, а и когато е с вкючен климатик нещата стават зле. Какво може да се направи в този случай, моята е ТД и язък че е БМВ в този момент!

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
и аз моето го бях разпробил от двете страни на гаиката, парво сложих 5мм болтове - тоя звяр ги скъса.
после сложих 8 мм - те издържаха
звука е много як , но наистина с времето се разхлабват болтовете- разширяват се отворите в алуминия
другата беля беше докато се изтече това масло от виското - целия кош и двигателя около него беше в масло......
беше ме страх да напъвам колата с над 4000 оборота щото това побългаряване ........ кви бели може да направи
това беше за около седмица докато ми донесат новото виско и после докато намеря време да го монтирам.
представям си след месец работа колко ще са се разширили отворите и как ще лопа.......
ама решението си е твое все пак.
после сложих 8 мм - те издържаха

звука е много як , но наистина с времето се разхлабват болтовете- разширяват се отворите в алуминия
другата беля беше докато се изтече това масло от виското - целия кош и двигателя около него беше в масло......
беше ме страх да напъвам колата с над 4000 оборота щото това побългаряване ........ кви бели може да направи
това беше за около седмица докато ми донесат новото виско и после докато намеря време да го монтирам.
представям си след месец работа колко ще са се разширили отворите и как ще лопа.......
ама решението си е твое все пак.
9 мнения
• Страница 1 от 1