Багажник????
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e34 M50B20 touring
Багажник????
Здравейте. Днес ми се случим нещо доста неприятно. Става въпрос за кабелчетата за машинката на багажника на е34 touring. Та въпросните кабелчета бяха прекъснати(изолацията беше разкъсана), обаче ми се наложи да затворя багажника и след това вече той не се отваря. Същото важи и за стъклото. И двете машинки не работят. Явно кабелите се замасяват и не достига ток до машинката.
Въпроса ми е как мога да си отворя багажника за да оправя проводниците??? Безкрайно ще съм Ви благодарен ако някой може да ми помогне.

- Svetlio.Angelov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak
Отваряш багажника с ключ.... Ако не става, през купето сваляш задните седалки да легнат, след тожа повдигаш кората на резервната гума и там има един канал, през който можеш механично да натиснеш "резето".
Успех!!!
Успех!!!

- Kocil
- младши ентусиаст
-
Същия проблем го има и при мене...отваряш си с ключа...
иначе в неделя мисля да ги оправя тия кабеляци...щото и задната чистачка не ми бачка по същата причина...

- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
Ако може да обясниш къде точно се намира това "резе" или пък ако има някаква графика на самата брава , защото цял ден се мъча и това нещо просто не ще да помръдне
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
Отворих я като подадох 12V направо на машинката.Сега обаче отново не достига ток до нея.Има ли отделен предпазител за тази машинка и къде се намира той?
- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Кабелите са на мене ми скъсаха нервите докато не ги смених всичките. Взимаш си един сноп кабели от морга например или от магазин, различни цветове режеш до купето и до вратата за предпочитане по страничната пласмаса някъде и започваш да запояваш нови кабели. Гледай да са същата дължина за да си влизат там на вътре в дупките омотаваш и готово. Става ама честно казано си е страшна играчка скъсаха ми се нервите. Успех.
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
Аз горе-долу си открих проблема. Значи до ключетата и на багажника и на стъклото отива 12V, самите ключета си затварят веригата. Масите на машинките също са както си трябва, проблема е, че не отива 12V от ключето до машинката и не мога да проследя и кабела.Иначе на свивките всички проводници са здрави(вече).
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Тази болка e честа за комбитата
На мен ми беше скъсан снопа , горе в левия ъгъл ,като се отвори капака и се вижда .Поправях го ,но не след дълго пак се прецака.
Поръчах кабел в ДАРУ КАР,като дойде вкарах колата ,за да го сменят из основи.Сега е добре,но самите ключета си сикат смяна,защото някой път не мога да си отворя от първия раз капака или само стъклото ... Лошото е ,че не може да се смени само микроключето а трябва направо с цялата ръкохватка ....
Проблема ти е като при мен
Георги Пенчев

На мен ми беше скъсан снопа , горе в левия ъгъл ,като се отвори капака и се вижда .Поправях го ,но не след дълго пак се прецака.
Поръчах кабел в ДАРУ КАР,като дойде вкарах колата ,за да го сменят из основи.Сега е добре,но самите ключета си сикат смяна,защото някой път не мога да си отворя от първия раз капака или само стъклото ... Лошото е ,че не може да се смени само микроключето а трябва направо с цялата ръкохватка ....
Проблема ти е като при мен

Георги Пенчев
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
Сега гледах ел. схеми за е34 и видях че има задна резпределителна кутия(задна кутия с бушони). И представа си нямам къде може да се намира това. Сигурно при акумолатора, но и до него незнам как да стигна. Ще съм много благодарен ако някои ми помогне.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Акумулатора е под седлото на задната седалка,дърпаш я смело,като преди това махеш пластмасовите капачки за задните колани.
Уточни веригата (последователноста) моля те
Георги Пенчев
Уточни веригата (последователноста) моля те

Георги Пенчев
- panchev88
- кандидат ентусиаст
-
Прекъснал предпазител. Това беше проблема. Смених го и всичко работи, включитвлно и задната чистачка. Явно заголените проводници са дали на късо и е изгорял предпазителя.Вече всичко работи. Благодаря ви за помощта!!!
13 мнения
• Страница 1 от 1