Съвет за покупка на 525ТДС

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Съвет за покупка на 525ТДС

Мнение от Unicata » 19 Юни 2007, 21:33

Здравейте, следя форума отдавна и реших да си взема една Е34 дизелова, та ако може да ми дадете няккави напътствия къде да гледам какви проблеми може да има, има ли детски болести и какви са те и т.н.
Един приятел ми каза че тия коли се тестват като се пуснат на дълъг път със 140-150 и ако започне да загрява значи двигателя е заминал, но това надали някой търговец ще ми го позволи.
Предварително благодаря.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B20, M57D30
Мечтае да кара: MKA
Детайли за колата: ниска и бърза

Мнение от BMWdrivers » 19 Юни 2007, 22:28

Да и ако излиза огън през ауспуха пак е заминал, по-добре не си зимай тдска че много пушат :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528i
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Light travels faster than sound. This is why some people appear bright until you hear them speak

Мнение от Svetlio.Angelov » 19 Юни 2007, 22:52

Честно казано това е най-смешния начин, който съм чувал .... Ползвай търсачката за инфо. За 525тдс е писано можеби най-много и то именно поради такива мнения, като на приятелчето ти! Аз карам такава 525тдс и съм много доволен от колата си. Има хора, които тотално го отричат, но това е тема на др. бира :-)
Потърси по-надолу в подстраницата на е34, наскоро имаше пак дискусия. А иначе виж пак в тази страница за детските болести има обособена тема! Просто използвай тъсачката. Хората не ти отговарят не защото не искат да ти помогнат, а защото тук почти всяка 2-ра тема започва като твоята - "искам 525тдс стават ли???" Отговора е - ползвай търсачката! Писано е мноооого!

Успех желая и добре дошъл сред нас! Правилен избор с марката!

Назад към E34