Проблем с чистачките
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
Проблем с чистачките
рових се доста из форума не е като да не съм и намерих колега със същия проблем но в темата нямаше отговор така че ето на пиша нова
значи чистачките ми работят безотказно само на най-бързата степен а на останалите(дали на прекъсвач или на бавната)работят известно време след което спират където са стигнали - най-често по средата на стъклото...и след няколко минути пак проработват после пак спират и т.н.
това което ме озадачава е защо на бързата степен няма проблеми.карал съм форд и имах същия проблем.оказа се че на бързата степен моторчето върти на нормалните си обороти за 12в а на бавната степен минава през реле както и на прекъсвач....та там смених едно реле и се оправи.
но това за щастие не е форд(простете че ползвам тук името на тази марка
та ако има патили благодаря им предварително за помощта
значи чистачките ми работят безотказно само на най-бързата степен а на останалите(дали на прекъсвач или на бавната)работят известно време след което спират където са стигнали - най-често по средата на стъклото...и след няколко минути пак проработват после пак спират и т.н.
това което ме озадачава е защо на бързата степен няма проблеми.карал съм форд и имах същия проблем.оказа се че на бързата степен моторчето върти на нормалните си обороти за 12в а на бавната степен минава през реле както и на прекъсвач....та там смених едно реле и се оправи.
но това за щастие не е форд(простете че ползвам тук името на тази марка

та ако има патили благодаря им предварително за помощта
- nikol78
-
-
- Кара: Е 39 520I 1998г.
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
4 мнения
• Страница 1 от 1