фейслифт е34
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
фейслифт е34
колеги авомобила е пройзведен октомври 94 год с 2 air bags и с новия волан които се слага на е39 , въпроса ми е дали действително октомври 94-а са правили е34-ките с големия бъбрек , защото доколкото знам са го пуснали фейслифта края на 94-та но кога то4но не успях да разбера
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Влез в www.mobile.de и ще разбереш. Друг начин е е да го провериш по ВИН- последните седем цифри на номера на рамата на следващия ленк http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi?
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Принципно, ако е 4 степенна кутията до лоста трябва да има PRND12. Това означава, че има фиксирана 1 и 2-ра, трета се ограничава с бутон. Ако няма бутон ще пише PRND123. А, ако пише същото и има бутон ще е 5 степенна. Бутонът трябва да е някъде по лоста. И не го бъркайте с бутона за освобождаване на лоста от "паркинг".

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Малка добавка...
1.2.3.D.N.R.P - четри степенен автомат
1.2.3.4.D.N.R.P - пет степенен автомат
Допълнителни бутони за предавките (от сорта на overdrive) няма.
Има плъзгащ се бутон за спортен, нормален, зимен, автоматичен режим - с три функции от гореизброените, които зависят от годината на производство, двигател, и наличието на шпер или блокаж.
Има плъзгащ се бутон за спортен, нормален, зимен, автоматичен режим - с три функции от гореизброените, които зависят от годината на производство, двигател, и наличието на шпер или блокаж.
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
и аз съм с 5 степенен автомат,
при мен са както каза SVE - P-R-N-D-4-3-2-1 + плъзгащ се бутон за спорт, икономичен и зимен режим.
други копчета нямам освен това под лоста.
при мен са както каза SVE - P-R-N-D-4-3-2-1 + плъзгащ се бутон за спорт, икономичен и зимен режим.
други копчета нямам освен това под лоста.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Sve написа:Малка добавка...
Това е точно така!!!
А по въпроса за големия бъбрек-това е екстра която може да се монтира на всяко едно Е34 дори и на 87ма година!!!Просто този фаис лифт ако го няма колата фабрично монтиран е много скъп(поне с нови части е оле меле!) а иначе съм чувал всякакви оферти от 300 до 1300 лева!
BMW Service Team
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
IAV написа:Sve написа:Малка добавка...
Това е точно така!!!
Не е точно така или поне при пет степенния позицийте са 2.3.4.D.N.R.P
Останалото е така
вие май не ме разбрахте 4е проблема не ми е дали е с голям или малък бъбрек а това 4е ако фабри4но калата е с малък а аз я видя с голям ще ми говори 4е вероятно може да е претърпяла някакъв удар , ясно е 4е може да се сложи и това не е проблем , в мобиле.де запо4ват фейслифта от 06.94 год и то масово което ме навява на мисълта 4е вероятно от тогава фабри4но се монтира големия бъбрек. ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ 

14 мнения
• Страница 1 от 1