миризма на бензин в купето ???
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
миризма на бензин в купето ???
525i 141kW 1993 sedan.
Нещо намирисва на бензин в купето напоследък, или поне преди не ми е правило впечатление. Най-силно се усеща сутрин когато колата не е загряла добре. Имам чувството, че е само когато резервоара е пълен догоре, но не съм сигурен. днес вдигнах дори и капака, и там намирисва, но не много - спред мен дори нормално за бензинова кола.
Някой да сподели от личен опит нещо? Има ли изпарител или нещо подобно на резервоара?
Благодаря предварително.
Нещо намирисва на бензин в купето напоследък, или поне преди не ми е правило впечатление. Най-силно се усеща сутрин когато колата не е загряла добре. Имам чувството, че е само когато резервоара е пълен догоре, но не съм сигурен. днес вдигнах дори и капака, и там намирисва, но не много - спред мен дори нормално за бензинова кола.
Някой да сподели от личен опит нещо? Има ли изпарител или нещо подобно на резервоара?
Благодаря предварително.
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Има един маркуч, който е свързан към рейката за инжекторите и най-често от него идва проблема.Намира се в предната част на двигателя под малката пластмасова кора ако си М50 мотор.
- 2.0 16v,Rulzzz+LSD
- Потребител
-
5 мнения
• Страница 1 от 1