Hella vs Bosch ... Или къде е "усмивката" ?
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Hella vs Bosch ... Или къде е "усмивката" ?
Малко терзания ... Вече си имам няколко комплекта фарове (4 с тези на колата) и само на Бошовите им светят т. нар. "усмивки" !
Не че кой знае какво значение има, или нещо колата не може да върви (тя си неможе по рождение
), ама ?
Гледах ги днес бошовите - амммм, освен ръждата дето ги е изяла малко външно, вътре лупите и самият рефлектор бяха в завидно добро състояние ! Леко матирали, но със сигурност по-добре от всичките стопени такива !
Таааа, загледах аз пластината дето "реже" светлината - на Hella-та е малко по-различна .. Ако махнем и това че е демонтируема лупата !
Bosch-a имат една малка готина "извивка" в края, дето прави една интересна резка от светлина !
Ама защо само на тия твари им свети оназ малка секция, дето свети пред колата ? Не успях да видя кой знае каква съществена разлика м/у отражателите и лупата, и Hella-та не свети отдолу ?!
Някой дали има идея защо ?
Не че кой знае какво значение има, или нещо колата не може да върви (тя си неможе по рождение

Гледах ги днес бошовите - амммм, освен ръждата дето ги е изяла малко външно, вътре лупите и самият рефлектор бяха в завидно добро състояние ! Леко матирали, но със сигурност по-добре от всичките стопени такива !
Таааа, загледах аз пластината дето "реже" светлината - на Hella-та е малко по-различна .. Ако махнем и това че е демонтируема лупата !
Bosch-a имат една малка готина "извивка" в края, дето прави една интересна резка от светлина !
Ама защо само на тия твари им свети оназ малка секция, дето свети пред колата ? Не успях да видя кой знае каква съществена разлика м/у отражателите и лупата, и Hella-та не свети отдолу ?!
Някой дали има идея защо ?
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- black hawk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525d
Re: Hella vs Bosch ... Или къде е "усмивката" ?
Погледни от ниско към фаровете и ще видиш че свети усмивката и на Hella. И аз веднъж бях застанал срещу колата на запалени фарове и се чудя защо не свети "усмивката" но след като легнах на асфалта и погледнах към фаровете установих, че си свети просто се вижда като погледнеж от ниско. 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Hella vs Bosch ... Или къде е "усмивката" ?
black hawk написа:Погледни от ниско към фаровете и ще видиш че свети усмивката и на Hella. И аз веднъж бях застанал срещу колата на запалени фарове и се чудя защо не свети "усмивката" но след като легнах на асфалта и погледнах към фаровете установих, че си свети просто се вижда като погледнеж от ниско.
Другият вариант е просто да се закрие усмивката и да се наблюдава петното на пътя.

3 мнения
• Страница 1 от 1