заслуважа ли си
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
заслуважа ли си
първо здраве и късмет на вси4ки, искам съвет предлагат ми бмв 520,м50б20 92г.ел.пакет кожа без клима за1500лв без мито колата е с агу монтирана в италия според собственика. агу-то е обикновено,при огледа ми направи впечатление,че е гърмяло агу-то колектора е сзепен и залепен само с една гърмелка е, иначе колата е запазена,като изключим потропващия шарнир от ляво и някои др.дребни забележки,а и перката е постоянно зацепена та мисалта ми е много ли е рисковано да бягам ли или да го взимам,като се има предвид,че и мито трябва да плащам(2800),благодаря предварително
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Бате, бегай далече от тая кошница. Мъжът на братовчедка ми живее в Италия и праща коли за Бг. Та той ми каза, че читаво БМВ 94-95г. върви около 1500 евро. Ти сам си прави сметката нататък.
Само за информация:
Само за информация:
Дару Кар написа:Справка за част
Номенклатурен номер : 11611738940
Описание : СМУК. КОЛЕКТОР
Ед.цена (с ДДС) : 880.13 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
няма смисал 4ове4е слушаи хората с опит тука за тия пари4ки ще си земеш същия модел ,с климатик дори и в отли4но састоияние с каде каде по дребни и по лесно поправими забележки и то не по мотора , а парите които трябва да дадеш за тази кола са много а пак след това те 4ака и ремонти както гледам така4е хи4 несе занимаваи ако ти трябва бмв с този мотор по форума с епродават такива в 4удесно састоияние

---Имай мапредвид че тази кола е изкарана ама баш от моргата,и не става за нищо.По това което си писал разбирам че всмукателния колектор е сцепен нали?Иди да провериш само той колко струва,и си направи сметка дали да я взимаш.
Дизелбоя е абсолютно прав.За тези пари който ще трябва да дадеш по нея,може да си набериш много читав автомобим.Разрови се малко повече из форума,и поогледай какво се продава на българския пазар.Това е от мен.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: заслуважа ли си
Евтина италиянка.... Упази боже. Аз имах една такава Ама ТДС-ка. Е.... ми се майката от ремонти. Още потръпвам кат се сетя. А колко пари на вятъра. Плаче ми се
На вид запазени изглеждад в начало ама после.... Едно след друго казвам ти

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- texudo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: усмихнат
- Мечтае да кара: совалка
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
batevladi написа:б... щом е от Италия и е с газ ...
...Италянците са гяволи ...
Е, ти си отговорил сам на въпроса защо е на газ. Тарикатите слагат газова за да могат да карат из големите градове всеки ден. Иначе -> четен номер движи на четна дата, нечетен - на нечетна.

8 мнения
• Страница 1 от 1