МОЛБА КЪМ ПЛОВДИВЧАНИ

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

МОЛБА КЪМ ПЛОВДИВЧАНИ

Мнение от tozy » 14 Юли 2006, 2:17

Здравейте колеги. Молбата ми е към всички.
тази вечер блъснах колата, един гаден педал ми засече пътя, направо
излезе по средата на улицата от една пресечка. Навих волана, за да не го ударя и връхлетях върху бордюра, ама яката. Колата ми е леш отпред - носачи, щанги, едвам съм я прибрал, не можем да я качим на влекача. А мръсният лайнар избяга, дори не спря, за да види дали не съм ранен. Проблемът ми е че успях да видя само цифрите от номера, така че колеги моля ви ако някой види или го знае нека да пише. Колата е Деу Ланос, вишненочервено, а цифрите, които видях са 5928, не съм сигурен само за втората дали не е 8 вместо 9. Имам свидетели, обаче трябва да го намеря, защото нямам доверие на полицайте, гадовете дори не искаха да дойдат да напишат протокол, защото нямало втори участник в ПТП-то, абсурдна работа, с триста зора ги докарах. Само един човек спря, за да види дали нямам нужда от помощ - няма нужда да ви казвам, че караше BMW, само един. Благодаря ви предварително!

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 14 Юли 2006, 6:43

---Ще задействаме нещата.Имам връзки тук там и ще се опитаме да го издирим.Но не мога да кажа предварително какъв ще е резултата.Дай някаква връзка с теб на която да те потърсят при някакъв резултат.Какъв цвят е колата която търсим? :!:

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 14 Юли 2006, 6:44

---Писал си за цвета.Сега забелязах.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tozy » 14 Юли 2006, 8:21

Пиши на ЛС. Отсего проверявам редовно! ;)

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 14 Юли 2006, 9:19

Колега, в полицията могат да проверят за секунди дали има такава кола. Дори и да не знаеш точно последните цифри, ако им се занимава по първите две и модела могат да ги намерят. Така че бегай до КАТ и ги помоли. Но не се разправяй с чиновниците долу по гишетата, а опитай да влезнеш при началника на регистрацията. Успех.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 17 Юли 2006, 21:28

---Съжалявам приятелю.За момента нямам никакъв резултат.Продължаваме да действаме.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tozy » 18 Юли 2006, 0:27

Момчета, няма да стане тази с Полицията, проверихме, такава с пловдивска рег няма, явно е била някоя лизингова със софийска регистрация Ако го видим, добре, ако не - да му се връща и това е Сега ще си стегна колицата и всичко ще е наред, днес взех протокола от полицията и утре съм при застрахователите Благодаря за всичко момчета Съжалявам че пиша така ама не ми работи точката на клавиатурата :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 18 Юли 2006, 7:49

---Успех със стягането на колата.Ако имаш нужда от нещо,пиши.Ще помогнем с каквото можем. :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tozy » 18 Юли 2006, 17:22

veso VTK написа:---Успех със стягането на колата.Ако имаш нужда от нещо,пиши.Ще помогнем с каквото можем. :yes:

Много благодаря. Като е готова ще пиша! ;)

Потребител
Аватар

Re: МОЛБА КЪМ ПЛОВДИВЧАНИ

Мнение от RaCeR_EmiNeM » 18 Юли 2006, 17:40

tozy написа:Здравейте колеги. Молбата ми е към всички.
тази вечер блъснах колата, един гаден педал ми засече пътя, направо
излезе по средата на улицата от една пресечка.

Какво да ти кажа,не е до марката на автомобила.Миналата година септември месец за малко да обера челно един стълб.Това се случи точно на Стамболийски и канала,карам най в ляво и бях настъпил А6-тицата и изведнъж от най-дясно някакъв мало*мник с черно двуврато Е46 със затъмнени задни стъкла тръгна да прави ляв завой... :shock:
Там въобще и няма право на такъв ляв завой!!! Нали се сещате какво се получава,напречно на релсите седи тоя,а аз идвам отгоре и за да го избегна се качих на тротоара и по някакъв късмет я паркирах между знак и стълб.Само парашока отдолъ се беше сгънал от стълбите на магазина за левче,в който за една бройка щях да влезна.Резултат-ударена лята джанта,откачена генерация и тая пласмасата отдолу помляна.Тоя беше ебати ла*ното,не стига че не спря ами почна да бяга по уличките,не можах ни цифра ни буква да видя от номера му...Следващият път моят съвет е блъскай пак като му посчупиш колата и кокалите ще му е за урок :!: Аз и до ден днешен съжалявам,че реших да се правя на добър.Айде успех и дано го откриеш! :twisted:
"Мъжете правят пари,но парите не правят мъже!"

Назад към E34