Bmw e34 535i препоръки
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Bmw e34 535i препоръки
Здравейте колеги,
нов съм в форума и имам няколко запитвания към Вас. Нека само да започна с това че не съм нито авто монтьор нито съм се занимавал с коли.
Имам си коли за градско каране но винаги страстта ми е била класическите bmw ..
На скоро реших да си купе е34 535i търсих специално този модел двигател. Е най сетне се се случи.
Купих си колата. На външен вид е запазена както и интериора по нея.
Тази кола няма да се кара всеки ден в градски условия а по скоро си я купих като ХОБИ. Искам да си я направя кукла. Разбира се и яко preformance по двигателя.
Въпреки това първите ми наблюдения:
1. Като и дам газ вътре и отвън почва яко да мирише на изгорели газове или бензин (не мога да определя какво точно е) - може би дюзите са за почистване ?
2. Мощността на колата не е каквато трябва. Ни ниски обороти не се държи добре. С заводските 211 коня е но въпреки това при тръгване примерно не е лесно да задействам шпера.... Трябва яко газ за да тръгне на страни .. Струва ми се че трябва по лесно да е.
Това са ми началните въпроси иначе има много какво да питам но не искам всичко на куп че да не знам кое по напред.
Взел съм и нови свещи Bosh и кабели да ги сменя. Предполагам че и дебитометъра трябва да сменя... Бензинова помпа ?
Също въздушния спортен филтър който беше сложен беше много малък и колата при подаване на газ направо го свиваше ... взех един доста по голям който ще е за първо време.
Интересува ме къде мога да си набавям preformance части за тази кола?
Като за начало искам да я направя около 400 коня на колелата...
Благодаря на всички предварително за помоща.
нов съм в форума и имам няколко запитвания към Вас. Нека само да започна с това че не съм нито авто монтьор нито съм се занимавал с коли.
Имам си коли за градско каране но винаги страстта ми е била класическите bmw ..
На скоро реших да си купе е34 535i търсих специално този модел двигател. Е най сетне се се случи.
Купих си колата. На външен вид е запазена както и интериора по нея.
Тази кола няма да се кара всеки ден в градски условия а по скоро си я купих като ХОБИ. Искам да си я направя кукла. Разбира се и яко preformance по двигателя.
Въпреки това първите ми наблюдения:
1. Като и дам газ вътре и отвън почва яко да мирише на изгорели газове или бензин (не мога да определя какво точно е) - може би дюзите са за почистване ?
2. Мощността на колата не е каквато трябва. Ни ниски обороти не се държи добре. С заводските 211 коня е но въпреки това при тръгване примерно не е лесно да задействам шпера.... Трябва яко газ за да тръгне на страни .. Струва ми се че трябва по лесно да е.
Това са ми началните въпроси иначе има много какво да питам но не искам всичко на куп че да не знам кое по напред.
Взел съм и нови свещи Bosh и кабели да ги сменя. Предполагам че и дебитометъра трябва да сменя... Бензинова помпа ?
Също въздушния спортен филтър който беше сложен беше много малък и колата при подаване на газ направо го свиваше ... взех един доста по голям който ще е за първо време.
Интересува ме къде мога да си набавям preformance части за тази кола?
Като за начало искам да я направя около 400 коня на колелата...
Благодаря на всички предварително за помоща.
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: Bmw e34 535i препоръки
Щом търсиш 400кс , че и на колелата, направо вади мотора и го пръскай на съставните му части. Ревизията му не е скъпа, а за това, което мислиш, ще ти е 100% необходима. Оттам насетне турбалан кючек на 1 бар и тренирай за топки, че си требват яки 

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Re: Bmw e34 535i препоръки
Митко Стоянов написа:Щом търсиш 400кс , че и на колелата, направо вади мотора и го пръскай на съставните му части. Ревизията му не е скъпа, а за това, което мислиш, ще ти е 100% необходима. Оттам насетне турбалан кючек на 1 бар и тренирай за топки, че си требват яки
Ma колко си прав, не е истина, особено за топките

4 мнения
• Страница 1 от 1