не сте срещали такъв проблем

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

не сте срещали такъв проблем

Мнение от psaiko » 07 Юли 2006, 19:23

здравейте карам 520 i 24 v....имам проблем с колата ...слушаите за какво става въпрос...километража на колата е електронен така .....когато цифрите се виждат добре колата не ВЪРВИ, аз и давам газ а тя стои на едно място мудна е ....а когато цифрите се накъсат имам предвид не виждаш цялата цифра а само част от нея колата и няма нищо......това ми го прави само на газ....газовото ми е тартарини от италия е там е и слагано от скапите е кам 2800 са тука...за тях има сервиз наи близо в пловдив, а аз сам от ямбол....отивам в пловдив изчистват ми компа от грешки и се ооправя ....след 2-3 седмици е пак така...а кажете ми каде да търся проблема в газовото или в компа на колата ...помогнете ми моля ви в чудо се видях.......благодаря ви предварително .....

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 07 Юли 2006, 21:20

Гарантирам ти, че като махнеш газовото, колата няма да има проблеми. От него се натрупват грешки в компютъра. Не претендирам, много да разбирам, ама според мен е така.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 07 Юли 2006, 22:26

Колега,ще потърся ТОМ ,да прочете за проблема ти и се надявам да може да ти помогне с инфо :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от psaiko » 08 Юли 2006, 8:32

ktv то и аз не го искам това газово ама с тоя бензин .....верно че на бензин е по добре..... не знам каде да търся проблема а сам сменил почти всичко по газовото ...не виждам от каде може да е защото като си на газ то половината електроника не работи ......имах скъсан маркуч за въздуха смених го ама не е и от него....някаде другаде трябва да търся ама каде.... :help:

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 08 Юли 2006, 19:25

Карал съм БМВ на газ и знам какво е. В крайна сметка махнах газовото и така си бръмчах докато продам колата. НЕ ОДОБРЯВАМ ПРОДУКТИ НА МАРКАТА БМВ ДА СЕ КАРАТ НА ГАЗ! Що се отнася до ТОМ, Пенчев, как го намираш, че го търсих на времето да погледне нещо по колата ми, ама не успях да го открия- дали пак не си е сменил телефона?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от batevladi » 10 Юли 2006, 13:35

МНОГО СИ ПРАВ ЗА ГАЗТА!!!

АГУ = :yammy:
"Добрите момчета отиват в РАЯ, а лошите кадето си поискат "

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 11 Юли 2006, 11:42

Стига го стряскахте човека бе.
Аз пък си мисля че просто трябва да си нулира компа.
Пич, компа можеш и сам да го оправиш :mhihi: , ровни из форума да видиш как става. Другото, което можеш и сам да свършиш е като ти се бъгне, спри и си извади километража и виж как е, ако се оправи значи е от него. Аз обаче не съм с електонен, така че нека някой с такъв да каже дали може да караш без него, за обикновен няма проблем, щото аз мойта така я карах 2 седмици така.
Хайде успех. :D
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от psaiko » 11 Юли 2006, 18:41

доста рових из форума ама не видях никаде за това как да си нулирам компа ...... ако някои знае нека да каже..много ще съм му благодарен.....

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 11 Юли 2006, 20:16

Честно ти казвам, ако при всяка грешка на компа започна да го нулирам, а то често ти се случва, както разбирам, или ровя и изваждам таблото, то по- добре да продам колата. Нищо против АГУ- тата, но не стават за БМВ! Успехи!

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 11 Юли 2006, 20:58

Ако ще му пишете на човека как да си реши проблема пишете, ама що превръщате темата в място за заяждане, незнам.
КАто незнаете, поне не му пречете, все пак тук си ПОМАГАМЕ, ако можем .
Нищо лично
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 12 Юли 2006, 10:55

маречков написа:Стига го стряскахте човека бе.
Аз пък си мисля че просто трябва да си нулира компа.
Пич, компа можеш и сам да го оправиш :mhihi: , ровни из форума да видиш как става. Другото, което можеш и сам да свършиш е като ти се бъгне, спри и си извади километража и виж как е, ако се оправи значи е от него. Аз обаче не съм с електонен, така че нека някой с такъв да каже дали може да караш без него, за обикновен няма проблем, щото аз мойта така я карах 2 седмици така.
Хайде успех. :D

Става може да кара без таблото и това е добър вариант поне ще види дали е от него и така една по една ще отхвърля различните варианти и ще стигне до проблема ;)

Потребител
Аватар

Мнение от psaiko » 14 Юли 2006, 14:39

проблем с таблото нямам ....едно отпада ....компа го изчистих от грешки....две отпадат.... остана газовото .......ходене до пловдив остава ......да препрограмирам газовото.....и проблема ще го няма ........благодаря на всички за помоща.....

Назад към E34