ПОМАГАЙТЕ отново
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ПОМАГАЙТЕ отново
Колеги аз пак с едно въпросче
Ма понеже все давате верният отговор та първо вас да питам
Радиятор от М50 В20 става ли за М50 В25 Еднакви ли са или имат разлика....? Абе с две думи имам го, да си го слагам ли
че старият тече или да търся друг???
Благодаря предварително

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
.
мисля 4е стават... наи-много не6то марку4ета да има нужда да преправя6... но 6том го има6 ми сравни ги двата и 6те разбере6 дали 6те стане...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: .
То на външен вид ясно че ще се сравнява. Имам в предвид дали има иначе някакви разлики.DEO написа:мисля 4е стават... наи-много не6то марку4ета да има нужда да преправя6... но 6том го има6 ми сравни ги двата и 6те разбере6 дали 6те стане...
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Еднакви са - слагай и стреляй
.
Миналата година сменях моя и се запознах доста обстойно с тях и костатирах че освен в парите
, друга разлика няма.
Когато колата е автомат, има отделна секция за охлаждане на кутията, но и този радиатор става, така че ако е такъв и той става - от опит го казвам, щото с такъв радиатор ми се наложи да си докарам колата от Варна и нямах грам проблем.
Хайде със здраве!

Миналата година сменях моя и се запознах доста обстойно с тях и костатирах че освен в парите

Когато колата е автомат, има отделна секция за охлаждане на кутията, но и този радиатор става, така че ако е такъв и той става - от опит го казвам, щото с такъв радиатор ми се наложи да си докарам колата от Варна и нямах грам проблем.
Хайде със здраве!
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Ако ти е втора ръка и е престоял известно време на сухо, ти препоръчвам първите няколко дни след смяната да го следиш за сълзене от снаждането на питата и пластмасовите капаци, защото от там може да ти понатаява и да ти губи антифриз и да се чудиш какво става. Проверката я правиш веднага след спиране, защото ако само таи петно под колата нама да оставя, тъйкато антифриза е горещ и веднага се изпарява, а като падне налягането в системата спира да сълзи и ти влизаш в приказка и се чудиш
къде бяга тоя пуст антифриз.
Дано съм бил полезен.
Хайде със здраве
.

Дано съм бил полезен.
Хайде със здраве

- slavianko
- старши ентусиаст
-
ре
Значи казвате да го слагам пък....
Ами слагам го и ко не загрява сега у жегите в Русе значи съм улучил 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Тези дни ще го пробвам и ще пиша пакPlague написа:не се притеснявай слагаи смело !
аз карам така и няма никъв проблемстига да са еднакви на размери ..
11 мнения
• Страница 1 от 1