М50 B25 Малко инфо
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
М50 B25 Малко инфо
Вчера си смених ТДС-ката с М50 B25 та въпросът ми е може ли някой да ми каже:
Излизат ми по таблото разни изречения на немски. Аз знам перфектно немски но пак не знам кое какво значи. Пише нещо за водата за чистачките а вода има. Пише за задни светлини на стоповете те светят. А понякога нищо не пише. А трябва ли... И това не знам. Простете за глупавите въпроси но ако знаете нещо по моят "проблем" ако може да се нарече такъв кажете моля.
Излизат ми по таблото разни изречения на немски. Аз знам перфектно немски но пак не знам кое какво значи. Пише нещо за водата за чистачките а вода има. Пише за задни светлини на стоповете те светят. А понякога нищо не пише. А трябва ли... И това не знам. Простете за глупавите въпроси но ако знаете нещо по моят "проблем" ако може да се нарече такъв кажете моля.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Ами точно това питам и аз. Това грешки ли са някакви или....ktv написа:Според мен трябва да отидеш да ти изчистят грешките и тогава да видиш има ли проблем
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14226&highlight= ..ето ти тази тема, ако може да ти помогне с нещо. 

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Според мен, първо трябва да ти занулят компютъра / да изчистят грешките / и после ако още ти се изписват такива съобщения, значи имаш проблем. Линка, дето ти го дава колегата, е за промяна на езиците на компютъра и се получава.
5 мнения
• Страница 1 от 1