Пуши
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Пуши
Става въпрос за М50 без ламбда сонда;Значи на високи обороти 4500- 5500 пропушва ту черен ту бял дим.Мой приятел караше след мен и каза че като сменям скоростите пропушва.Става въпрос за смяна на тези обороти че и до 6200. Но това се появи от скоро преди нямах такива ядове.Интересното в случая е че като сваля въздушният филтър пушек няма дори и на 6500 че чак докато изключи. Загуба на масло също няма. Като падат оборотите се чува едно бум. бум .бум ..... в гърнето. Що е то 

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
батка и мойто припушва ту черен ту бял ту син пушек точно във високите и при превключване,ходих при разни майстори и ми казаха да си карам така и,че можело да припушва от лошо гориво и т.н. но мен ме съмнява да е от горивото,и аз бях много притеснен но вкрайна сметка ще карам така пък да става каквото ще 

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ако е черен пушека е богата смес - да не те притеснява (свещи, почистване на дюзи и т.н.) Май повечето бмв-та си пропушват ЧЕРНО 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Ако при връщане на газта се чува дум дум отзад 99% е дибитомера.Иди на диагностика да я видят може само грешка да е отчел компа ако му е бил свалян кабела на това чудо и да се разминеш само със зануляване.
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
И нека му проверят буксата дали има хубав контакт и дали няма някой разхлабен кабел щото там се прекесват доста.То БМВ са уникални с тяхните букси и клеми и свръзки

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
12 мнения
• Страница 1 от 1