Един бърз въпрос
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Един бърз въпрос
На Е 34 ТДС горивната помпа къде се намира и електрическа ли е?
Ако е електрическа в резервоара,кога работи при палене- на контакт или само когато върти стартера?
Ако е електрическа в резервоара,кога работи при палене- на контакт или само когато върти стартера?
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
помпата в резервоара е ел.и работи като дадеш на контакт няколко секунди и спира като завъртиш стартера пак тръгва.
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
prostia написа:помпата в резервоара е ел.и работи като дадеш на контакт няколко секунди и спира като завъртиш стартера пак тръгва.
Ми маи не е така,защото на едно Е34 ТДС няколко пъти му свършва нафтата и после върти доста на стартер( 6-7 опита),докато му падне акумулатора,после спасителниа екип идва с кабели и след още няколко опита пали
.
ми то дизел не се оставя на сухо
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
помпата работи само при даване на стартер , ако те интересува как за 10 мин да я направиш да работи постоянно погледни една от първите теми които съм писал там е обеснено подробно.
Не ти е бил проблем ав липсата на нафта за да не можеш да обезвъздушиш , имам нещо което ти спира горивото .Колата се обезвъздушава сама за по малко от 3 минути на стартер /или на контакт след като я преправиш/ тъси си другаде проблема , освен ако не ти е изгоряла помапа тя да знаеш че се охлажда от нафтата дето минава през нея
Good luck
помпата работи само при даване на стартер , ако те интересува как за 10 мин да я направиш да работи постоянно погледни една от първите теми които съм писал там е обеснено подробно.
Не ти е бил проблем ав липсата на нафта за да не можеш да обезвъздушиш , имам нещо което ти спира горивото .Колата се обезвъздушава сама за по малко от 3 минути на стартер /или на контакт след като я преправиш/ тъси си другаде проблема , освен ако не ти е изгоряла помапа тя да знаеш че се охлажда от нафтата дето минава през нея
Good luck
5 мнения
• Страница 1 от 1