525 тдс тресе ?
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- didko84
- Потребител
-
- Кара: е 34 525 tds kombi
525 тдс тресе ?
някои ще може ли да ми помпогне на ниски обороти се появява тресене като запаля първите няколко секунди го няма след 6 7 сек се появява !!!! смених маховик умна дюза пам сензор компа блока на гнп-то датчик кв няма оправия ! сега се чудим с маистора дюзи или веригата на помпата ! маистора каза че първите няколко сек колата работи с зададена програма докато вкл.датчиците ! и претрисането си го има по време на движение на олколо 1500/2000 оборота след тожа се губи !
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Re: 525 тдс тресе ?
didko84 написа:някои ще може ли да ми помпогне на ниски обороти се появява тресене като запаля първите няколко секунди го няма след 6 7 сек се появява !!!! смених маховик умна дюза пам сензор компа блока на гнп-то датчик кв няма оправия ! сега се чудим с маистора дюзи или веригата на помпата ! маистора каза че първите няколко сек колата работи с зададена програма докато вкл.датчиците ! и претрисането си го има по време на движение на олколо 1500/2000 оборота след тожа се губи !
Колега, виж си демпферната шайба преди да си сменил всичко.

http://ru.bmwfans.info/parts/catalog/E3 ... on_damper/
- didko84
- Потребител
-
zvetiko написа:didko84 написа:някои ще може ли да ми помпогне на ниски обороти се появява тресене като запаля първите няколко секунди го няма след 6 7 сек се появява !!!! смених маховик умна дюза пам сензор компа блока на гнп-то датчик кв няма оправия ! сега се чудим с маистора дюзи или веригата на помпата ! маистора каза че първите няколко сек колата работи с зададена програма докато вкл.датчиците ! и претрисането си го има по време на движение на олколо 1500/2000 оборота след тожа се губи !
мени горивоподаването 3 кобика 4 5 и след това пак 4 5 3 мени стоиностите
- didko84
- Потребител
-
didko84 написа:zvetiko написа:didko84 написа:някои ще може ли да ми помпогне на ниски обороти се появява тресене като запаля първите няколко секунди го няма след 6 7 сек се появява !!!! смених маховик умна дюза пам сензор компа блока на гнп-то датчик кв няма оправия ! сега се чудим с маистора дюзи или веригата на помпата ! маистора каза че първите няколко сек колата работи с зададена програма докато вкл.датчиците ! и претрисането си го има по време на движение на олколо 1500/2000 оборота след тожа се губи !
мени горивоподаването 3 кобика 4 5 и след това пак 4 5 3 мени стоиностите
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Това са милимолове.И на празни обороти може леко да мърдат ако се мени натоварването на двигателя.Ако си сигурен, че не е шайбата може да е плочката- ако са и изтъркани пистите и не се подава стабилна информация към ДДЕ.Ако искаш пробвай с леко бутане към предното стъкло да промениш началната и точка.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
На мен ми тресеше все едно някой тампон на двигателя е заминал, но се оказа, че трябва да се регулира нафтовата помпа.
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Топла и ли студена тресе?
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Ако тресе на място и си сменил всички тия чудеса виж холовия датчик или центровката на помпата. Ако тресе по време на движение гумено каре, висящия лагер на кардана, демпфера.Като гасиш ако тресе много - маховик.
Ако е нещо средно между всички тия неща просто изгори тоя резервоар гориво, смено горивния филтър и би трябвало да се оправи.
Аз лично напълних един резервоар от Еко и сега колата неможе да си държи оборотите и чакам да свърши резервоара да го промия и така....
Ако е нещо средно между всички тия неща просто изгори тоя резервоар гориво, смено горивния филтър и би трябвало да се оправи.
Аз лично напълних един резервоар от Еко и сега колата неможе да си държи оборотите и чакам да свърши резервоара да го промия и така....
- marto_sv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525TDS E34
- Мечтае да кара: BMW 525TDS E34
това са тампони на двигателя,колега щом си сменил почти всичко това остава-и първо трябваше да погледнеш тях.при мен е почти същото колата тресе и ми е скъсан левия тампон.най много се усеша сутин при студен двг.
BMW не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не и най-красивата,тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
блока на гнп-то
То хубаво си ги сменил,ама
Плочката нова ли я взе?или поне от работеща помпа ли е била,тества ли я...?
Дъно да минеш с центроване само

by ''kompleksa''
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
ivan. написа:блока на гнп-то
То хубаво си ги сменил,ама
Плочката нова ли я взе?или поне от работеща помпа ли е била,тества ли я...?
Дъно да минеш с центроване само
И аз съм за управление на помпата.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
И на мен ми тресе между 1600 и 2000 к оборота ама е бензин и гас и на двете има вибрации и на свободна и на скорост.Стигне ли тези обороти се започва 

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
CivilWarrior написа:И на мен ми тресе между 1600 и 2000 к оборота ама е бензин и гас и на двете има вибрации и на свободна и на скорост.Стигне ли тези обороти се започва
Тоя дизел е прост и освен от гнп ( недобро или недобра центровка на гориво и ... ) няма от кво друго да тресе . При теб е друга бира - дебитомер , свещи , кабели , бубини , лабди , горивен филтър и помпа . От всичко това може да тресе , може би с диагностика някакси да локализираш проблема и да го оправиш иначе си караш нещастен

- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Затова сега я карам само над 2500 оборота 

Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2