чип на е34?
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
чип на е34?
Здравеите фенове на по-добрата марка кола!От много време разглеждам този форум , но рядко пускам теми.
Искам да сложа чип на бмв 524тд.Въпросът ми е каде най-добре да отида,до каква степен ще се повиши мощността и как това ще се отрази на разхода?
10х
Искам да сложа чип на бмв 524тд.Въпросът ми е каде най-добре да отида,до каква степен ще се повиши мощността и как това ще се отрази на разхода?
10х
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: чип на е34?
L.B.Team написа:Здравеите фенове на по-добрата марка кола!От много време разглеждам този форум , но рядко пускам теми.
10х
брат хи4 и не се се хаби нема смисал само кинти сте набиваш и то ужасно илиштни ако изкаш си смени мотора земи си 25 тдс просто друга кола става а 2.4 е толко келаф 4е само ми требва да го радуесх и да по4неш да ходиш по мъките зел си си дизел бавнооборотна коли4ка радваи се на разхода на дълго ще си още по доволен не мъ4и маотр4ето ако наистина изкаш бърз дизел 2.5 е мотора там и 4ип да сложиш просто ефекта е огромен тука само ще си дадеш кинтите за бензин е по евтин ако все пакс и решил твердо пусни темя някаде в форумите и порапитаи имали на твоя мотор друг самишленик ве4е сложил 4ип и го прекопираи и ще ти доиде бая бая по тънко има няма 100 преко сили

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
С риск да ми ппреместят съобщението, изкам да попитам за един чип за X5 2002 с 4.4 мотор, мога ли да сложа чип или трябва да се направи препрограмиране на компутера.Какво да очаквам да се подобри и кое не.
Благодаря предварително.
Good luck
С риск да ми ппреместят съобщението, изкам да попитам за един чип за X5 2002 с 4.4 мотор, мога ли да сложа чип или трябва да се направи препрограмиране на компутера.Какво да очаквам да се подобри и кое не.
Благодаря предварително.
Good luck
Breyton написа:Цената е около 250лв.Ако искаш повече инфо прати ми ЛС.

И не слушай тези дето ти разправят, че не става. Мощността скача с 30 к.с. Айде па да не се усеща!
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
bat Jeko написа:Здраве да е
Благодаря предварително.
Good luck
При теб трябва да се препрограмира пред ОВD II буксата.Може да очакваш подобрение в динамиката на самия автомобил.Всичко зави все пак от това до колко е по-добър софта който ще ти качат.
9 мнения
• Страница 1 от 1