ПОПМА В РЕЗЕРВОАРА Е 34
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- didko84
- Потребител
-
- Кара: е 34 525 tds kombi
ПОПМА В РЕЗЕРВОАРА Е 34
ЗДР МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ ПОМОГНЕ ! ПОМПАТА В РЕЗЕРВОАРА НЕ МИ РАБОТИ КОЛАТА Е 525 ТДС ВАДЯ Я НА АКУМОЛАТОРА РАБОТИ ! бушона е здрав !
Re: ПОПМА В РЕЗЕРВОАРА Е 34
didko84 написа:ЗДР МОЖЕ ЛИ НЯКОИ ДА МИ ПОМОГНЕ ! ПОМПАТА В РЕЗЕРВОАРА НЕ МИ РАБОТИ КОЛАТА Е 525 ТДС ВАДЯ Я НА АКУМОЛАТОРА РАБОТИ ! бушона е здрав !
тя не работи постоянно....принципа й на работа няма нищо общо с помпите при бензиновите мотори!!!
Кажи какъв точно ти е проблема,та си се насочил към тая помпа?

by ''kompleksa''
- didko84
- Потребител
-
моита изобщо не работи до предния път като сменях филтара подавах ток на 23 бушон и се задеистваше помпата преди 10 дена го сменях подадох ток на 23 бушон но нищо ! разглобих сондата помпара си работи като и пусна ток ! нещо някаде се губи незнам кое реле е за помпата !
- didko84
- Потребител
-
didko84 написа:моита изобщо не работи до предния път като сменях филтара подавах ток на 23 бушон и се задеистваше помпата преди 10 дена го сменях подадох ток на 23 бушон но нищо ! разглобих сондата помпара си работи като и пусна ток ! нещо някаде се губи незнам кое реле е за помпата !
като я настъпвам и пусна на свободна оборотите падат на окло 500 и след това се качват на 700 800
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
didko84 написа:didko84 написа:моита изобщо не работи до предния път като сменях филтара подавах ток на 23 бушон и се задеистваше помпата преди 10 дена го сменях подадох ток на 23 бушон но нищо ! разглобих сондата помпара си работи като и пусна ток ! нещо някаде се губи незнам кое реле е за помпата !
като я настъпвам и пусна на свободна оборотите падат на окло 500 и след това се качват на 700 800
Колега, помпата в резервоара се включва само преди да запалиш колата и двигателя е студен. В момента в който си запалил мисля след 5-10 сек спира. Това е. А щом работи като й подаваш ток започвай да замерваш кабелите. С това можем да ти помогнем май. Ако намериш др. помпа можеш да опиташ с нея.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Zubcho написа:didko84 написа:didko84 написа:моита изобщо не работи до предния път като сменях филтара подавах ток на 23 бушон и се задеистваше помпата преди 10 дена го сменях подадох ток на 23 бушон но нищо ! разглобих сондата помпара си работи като и пусна ток ! нещо някаде се губи незнам кое реле е за помпата !
Колега, помпата в резервоара се включва само преди да запалиш колата и двигателя е студен. В момента в който си запалил мисля след 5-10 сек спира. Това е. А щом работи като й подаваш ток започвай да замерваш кабелите. С това можем да ти помогнем май. Ако намериш др. помпа можеш да опиташ с нея.
Иво моите уважения ,НО колегата е писал,че помпата му работи при подаване на постоянно напрежение към нея.....да те питам,защо е нужно да пробва с друга помпа?
Да питам и колегата:
-как разбра че не работи твоята помпа,макър и да си дал постоянен + на 23-ти бушон?т.е. как точно го провери?;
-защо си мислиш ,че тоя спад в оборотите идва от тая помпа ?!?!!!!!!!!!!!!
п.п да беше писал още в заглавиеято,че има променливи обороти,да бяхме му казали още в пъвото мнение да не се занимава с тая помпа в резервоара!

by ''kompleksa''
- didko84
- Потребител
-
СМЕНЯХ ПОМПАТА СЛАГАХ ДРУГА И ТЯ НЕ ПРОРАБОТИ ПРЕДИ РАБОТЕШЕ КАТО ПОДАН ТОК НА 23 БУШОН СЕГА НЕЩЕ ДА РАБОТО ПО НИКАВ НАЧИН САМО КАТО Я ИСКАРАМ И Я СЛОЖА ДИРЕКТНО КЪМ АКУМОЛАТОРА !
didko84 написа:СМЕНЯХ ПОМПАТА СЛАГАХ ДРУГА И ТЯ НЕ ПРОРАБОТИ ПРЕДИ РАБОТЕШЕ КАТО ПОДАН ТОК НА 23 БУШОН СЕГА НЕЩЕ ДА РАБОТО ПО НИКАВ НАЧИН САМО КАТО Я ИСКАРАМ И Я СЛОЖА ДИРЕКТНО КЪМ АКУМОЛАТОРА !

by ''kompleksa''
- didko84
- Потребител
-
КАКЖО МОЙЕ ДА Е СТАНАЛО РЕЛЕ ЛИ Е КАДЕ ДА БУТНА ?
didko84 написа:КАКЖО МОЙЕ ДА Е СТАНАЛО РЕЛЕ ЛИ Е КАДЕ ДА БУТНА ?
като си с под 15 литра в резервоара,колата загасва ли мотора?

by ''kompleksa''
- didko84
- Потребител
-
НЕ ЗАГАСВА ВЪРИ НА 4 5 НА КОЛО 2000 ОБОРОРОТА ПРЕТРИСА И КАТО Е СТУДЕНА ПРЕТРИСА И ПАДАНЕТО НА ОБОРОТИТЕ
didko84 написа:НЕ ЗАГАСВА ВЪРИ НА 4 5 НА КОЛО 2000 ОБОРОРОТА ПРЕТРИСА И КАТО Е СТУДЕНА ПРЕТРИСА И ПАДАНЕТО НА ОБОРОТИТЕ
ми щом не загасва с под 15 литра помпата в резервоара не я пипай!!!!
пиши с малки букви(на мен не ми пречи де....) и прегледай важните теми!!!

by ''kompleksa''
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Спри да пишеш с главни букви.
Коригирай си всички мнения!
Коригирай си всички мнения!
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Колега, помпата в резервоара се включва само преди да запалиш колата и когато двигателя е студен.
И явно под определено количество на гориво в резервоара.
@Иван: Писах на колегата да опита с др. помпа за всеки случай.
Остава реле и жици. То на ТДС има 5 или 6 релета ама едва ли е реле. Според мен са безсмъртни те. (Сега ще се строши някое от моите за да ме опровергае.)
Опитай да почистиш крачетата на релетата. Размърдай ги малко. Може нещо да е зацапало. Все пак вече станаха моми за женене колите ни
И явно под определено количество на гориво в резервоара.

@Иван: Писах на колегата да опита с др. помпа за всеки случай.

Остава реле и жици. То на ТДС има 5 или 6 релета ама едва ли е реле. Според мен са безсмъртни те. (Сега ще се строши някое от моите за да ме опровергае.)
Опитай да почистиш крачетата на релетата. Размърдай ги малко. Може нещо да е зацапало. Все пак вече станаха моми за женене колите ни

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Колегата. е влизал във форума, но явно толкова му дреме за проблема и темата !
15 мнения
• Страница 1 от 1