Проблем с таблото
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с таблото
Опитвам се да сменя батерийките на таблото но понеже старите се бяха растекли и едната батерийка излезе заедно с пластинките които я свързват с платката и незнам дали ще може да се запои сега освен това като запоявах другата изтървах малко калай между крачетата на едно чипче явно за оборотомера защото сега като запаля и стрелката на оборотомера ми забива на 2500 оборота и не помръдва и като загася отново пада в начално положение!Незнам какво да правя сега иначе таблото си свети всичко друго работи и колата си върви идеално , но ме дразни просто без оборотомер и другите лампички за маслото е кофти!А някой знае ли колко струва ново или втора употреба такова табло и мога ли да намеря само платката? 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
бегаи го занеси на жи4каджиа те му раборат и при мен бесхе така ако си от софия и намш каде кажи ще ти удара една рака да го провериш про мом4ето

RE:
Занесох го на няколко жичкаджии но вдигат ръце и ми казват че е сложна работа и за съжеление не съм от София а от Бургас ако някой знае такъв в Бургас нека да каже!А иначе мисля да пообиколя автоморгите!А дали ще стане новото табло без батерийки което е ? 

.
не им се занимава а не 4е е сложно .. аз съм жи4каджия по принцип и не е толкова сложно .... само при 4ипа може да има проблем 4е може да е дал фира ве4е от късото което си направил... и тогава става сложно да се намери такъв ако може...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
канадеца написа:Ами дати кажа май си прав че не им се занимава защото те са се наяли достатъчно но както и да е, за чипчето също си прав защото го разпоих но то вече е окъсено и незнам дали ще може да се подмени!А знаеш ли дали пасва новото табло без батерийките което е?
Пасва

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
.
и аз знам 4е пасва.. така съм 4увал де...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

- Sharpshooter
- младши ентусиаст
-
Re: RE:
канадеца написа:Занесох го на няколко жичкаджии но вдигат ръце и ми казват че е сложна работа и за съжеление не съм от София а от Бургас ако някой знае такъв в Бургас нека да каже!А иначе мисля да пообиколя автоморгите!А дали ще стане новото табло без батерийки което е ?
Батка в Бургас ти предлагам да отидеш на 5-я километър.Ако искаш ми прати един ЛС да те закарам.Маняка се занимава само с БМВ-та

House Music... Extazy is gonna make it allright tonight
8 мнения
• Страница 1 от 1