Полезни теми,и такива с решения на проблеми.
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Полезни теми,и такива с решения на проблеми.
Здравейте на всички!
Нека в тази тема се опитаме да съберем всички теми, които биха били полезни, и такива, в които е намерено решение на даден проблем.Говоря за теми, които не се намират в тази тема viewtopic.php?f=7&t=21888
Така ще избегнем постоянното дублиране, и когато някой попита за проблем, на който вече някой е намерил решението, да му посочим темата, а не да пишем и размишляваме всеки път.
Пишете в тази тема, с конкретни предложения, избягвайте теми и проблеми, които вече ги има в горе посочената тема.Пускам тази тема, защото нямам времето да преровя целия раздел, и да отбера такива теми.Затова разчитам на вашето съдействие.
Благодаря за съдействието!
Нека в тази тема се опитаме да съберем всички теми, които биха били полезни, и такива, в които е намерено решение на даден проблем.Говоря за теми, които не се намират в тази тема viewtopic.php?f=7&t=21888
Така ще избегнем постоянното дублиране, и когато някой попита за проблем, на който вече някой е намерил решението, да му посочим темата, а не да пишем и размишляваме всеки път.
Пишете в тази тема, с конкретни предложения, избягвайте теми и проблеми, които вече ги има в горе посочената тема.Пускам тази тема, защото нямам времето да преровя целия раздел, и да отбера такива теми.Затова разчитам на вашето съдействие.
Благодаря за съдействието!
Re: Плезни теми,и такива с решения на проблеми.
А не е ли по-удачно просто да се допълва и актуализира горната тема, която така или иначе е започната и е стигнала до някъде?
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Идеята е добра,само ако може по някакъв начин да се създават препратки от тая тема към старата и обратно.И не е лошо тази също да иде във важни.
Малко офф.Моля модератора да ме извини,че му правя забележка,но е уместно да се поправи заглавието,че една буква липсва.
Малко офф.Моля модератора да ме извини,че му правя забележка,но е уместно да се поправи заглавието,че една буква липсва.
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
tsb_bg написа:А не е ли по-удачно просто да се допълва и актуализира горната тема, която така или иначе е започната и е стигнала до някъде?
На мен това ми е идеята.Но нали първо трябва някъде да ги отсеем и съберем, затова пуснах и тази тема за предложения.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
momo-1st написа:Малко офф.Моля модератора да ме извини,че му правя забележка,но е уместно да се поправи заглавието,че една буква липсва.
На всеки може да му се случи

Иначе по темата смятам че е хубаво да седнем и дружно да филтрираме най важните теми, на хората които ни се занимава.
Например - един човек сяда и казва - ето тази тема, трябва да се коригира това и това (ако е нужно) и се забожда линк във важната тема.
Освен това предлагам да си подредим полезните теми по раздели.

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Да допринеса за каузата с една моя "важна" тема за големия бушон, който е често срещан проблем: viewtopic.php?f=7&t=193591
Може би е добре малко да се промени заглавието за да е по-информативно
Може би е добре малко да се промени заглавието за да е по-информативно

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
cod-cdbp написа:momo-1st написа:Малко офф.Моля модератора да ме извини,че му правя забележка,но е уместно да се поправи заглавието,че една буква липсва.
На всеки може да му се случи![]()
![]()
![]()
Иначе по темата смятам че е хубаво да седнем и дружно да филтрираме най важните теми, на хората които ни се занимава.
Например - един човек сяда и казва - ето тази тема, трябва да се коригира това и това (ако е нужно) и се забожда линк във важната тема.
Освен това предлагам да си подредим полезните теми по раздели.
Нека първо съберем темите тук, а после ще ги разделя по раздели в основната тема.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Re: Полезни теми,и такива с решения на проблеми.
Да направим още един опит.Нека всички вместо да се правим на всезнайковци спомогнем за по добрия вид на тази тема Полезни теми
Предлагайте теми, в които вече има решения по даден проблем, а не само дискусия по него.
Предлагайте теми, в които вече има решения по даден проблем, а не само дискусия по него.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
viewtopic.php?f=7&t=271221&p=2999182
Това не го мернах.
А на мен лично ми беше адски полезно това мнение:
viewtopic.php?p=2064483#p2064483
Уви, и на мен не ми дойде на акъла да снимам процесите.
Това не го мернах.
А на мен лично ми беше адски полезно това мнение:
viewtopic.php?p=2064483#p2064483
Уви, и на мен не ми дойде на акъла да снимам процесите.

- Diavollo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i
viewtopic.php?f=7&t=323823
За мен тази тема също е важна - преобладаващо тези коли се карат на газ - нека всеки знае какво е решението за нивомера.
За мен тази тема също е важна - преобладаващо тези коли се карат на газ - нека всеки знае какво е решението за нивомера.
Всичко, което не ме убива ме прави по-силен!!!
11 мнения
• Страница 1 от 1